Svenska
ARTIKEL - SPONSRAT INNEHåLL

Allt du behöver veta om Ghost of Tsushima

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Lär dig allt om Ghost of Tsushima och besvara fem frågor i kommentarsfältet för att få chansen att vinna samlarutgåvan av spelet!

Ghost of Tsushima

Det är sex år sedan vi senast fick avnjuta något från de begåvade utvecklarna hos Sucker Punch. Infamous: Second Son and Infamous: First Light var två av de första exklusiva Playstation 4-spelen på marknaden, vilket betyder att Sony visade Sly Cooper-skaparna mycket förtroende med ett så stort ansvar. Lyckligtvis var resultaten mycket bra. Det är därför kanske inte så konstigt att studion också har fått jobbet med att skapa det senaste, stora Playstation 4-exklusiva spelet och dess första nya serie på elva år; Ghost of Tsushima.

Ghost of Tsushima

Få företag vågar investera i nya spelserier när en konsolgeneration närmar sig slutet, så vad gör Ghost of Tsushima så speciellt? Vi kommer att försöka visa och berätta allt detta i vår nya videoserie där du kommer att lära dig mer om spelets historia, värld, stridssystem och fiender. Enkelt uttryckt, allt du behöver veta om det efterlängtade samurajäventyret innan lanseringen den 17 juli. Låt oss börja med en video som ger en översikt av fem viktiga saker.

HQ
Ghost of Tsushima

I vår första djupdykning med spelet kollar vi in spelvärlden i Ghost of Tsushima. Det utspelas under 1200-talets Japan under den våldsamma mongoliska invasionen. Vad får det för betydelse för den öppna spelvärlden och Jin Sakais äventyr? Kolla in här nedan när vi går in på detaljerna.

HQ
Ghost of Tsushima

Men Ghost of Tsushima handlar inte bara om att insupa omgivningar. Det handlar om att befria Japan från en mongolisk invasion, och för att lyckas med det kommer du såklart behöva slåss mot otaliga fiender. Vilka dessa är, berättar vi mer om i vår tredje video.

HQ
Ghost of Tsushima

Men att känna sin fiende räcker såklart inte, om du inte kan slåss! Därför har vi nu släppt en mycket viktig video där vi dyker djupare in i stridssystemet och förklarar hur du kan bli en tvättäkta samuraj.

HQ
Ghost of Tsushima

Alla ämnen vi hittills behandlat knyts i slutändan ihop av behovet av att få utforska spelvärlden samt skräddarsy Jin såsom du vill ha honom. För att få veta mer om hur det fungerar, kolla bara in videon nedan.

HQ

Fråga 1: Vilket är ditt favoritspel från Sucker Punch Game och varför?

Fråga 2: Vilken är din historiska favoritera och plats för TV-spelsäventyr?

Fråga 3: Vad tycker du är Jins Farligaste fiende: Mongoler, banditer, ronin eller djur?

Fråga 4: Om du skulle skapa en egen svärdsstil (såsom "Wind stance" eller "Stone Stance"), vad skulle den då heta och vad kännetecknar den stilen?

Fråga 5: Av alla Playstation-exklusiva karaktärer, vilken tycker du skulle passa bäst som samurajmask till Jin?

Och med detta gäller det bara för dig att skynda dig att svara då tävlingen snart är slut!

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt tillsammans med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.

Relaterade texter

Ghost of TsushimaScore

Ghost of Tsushima

RECENSION. Skrivet av André Wigert

Wigert har tryckt en fräsig rishatt över hjässan och lirat skiten ur den efterlängtade grafikbomben Ghost of Tsushima...



Loading next content