Svenska
Gamereactor
artiklar

Gamereactor summerar: Vecka 50

Tredje advent och Lucia, helgen är väldigt trevligt redan som den är. För extra mys kan du ta det lugnt med vår summering av veckan som varit...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Gamereactor summerar: Vecka 50
Det är svårt att tro, men Cyberpunk 2077 är nu faktiskt släppt. Vi har givetvis recenserat.

VECKANS TOPPNYHETER:

Här är alla vinnarna från The Game Awards 2020 - The Game Awards är både en stora Oscarsgala för spel samt en plats att utannonsera nya sådana. Vinnarna detta år var inte direkt överraskande och The Last of Us II tog hem flera stora priser. NYHETEN.

Utvecklare: Räkna inte med att Xbox Series X-spel ska se mycket bättre ut än PS5 - Xbox Series X är sett till beräkningskapacitet är en mer kraftfull konsol än Playstation 5. Trots det har flera spel flyter mycket bättre på PS5:an. En utvecklare säger nu dessutom att spelarna inte bör räkna med att Series X-spelen kommer se så mycket bättre ut än på Sonys konsol. NYHETEN.

Cyberpunk 2077 har redan sålt över åtta miljoner exemplar - Cyberpunk 2077 må ha haft problem med buggar, men det verkar inte ha skrämt bort spelarna. Spelet har nämligen redan nått en försäljningssiffra på över åtta miljoner exemplar. Imponerande så klart. NYHETEN.

Detta är en annons:

Last of Us: Part II-skaparen blir Naughty Dog-chef - Neil Druckmann, en av de ledande personerna bakom Last of Us blir nu chef hos Naughty Dog. Chefen Evan Wells skriver på företagets hemsida att Druckmann kommer dela chefsrollen med honom. NYHETEN.

Nu är det bekräftat, Halo Infinite släpps nästa höst - Till slut fick vi det svart på vitt, Halo Infinite är på gång och släpps nästa höst. Troligtvis i november. Det gör att spelet blir ett helt år försenat då det var tänkt som en lanseringstitel med Series X. NYHETEN.

MISSA INTE:

343 Industries: Craig skulle aldrig ha visats i det skicket
Nytt Mass Effect på gång - här är första trailern
Microsoft Flight Simulator släpps till Xbox i sommar
Rykte: The Initiatives första spel släpps säsongsvis
Kina plockar bort Monster Hunter från biograferna

Detta är en annons:
Gamereactor summerar: Vecka 50
Microsoft Flight Simulator släpps till Xbox Series X i sommar.

RECENSERADE SPEL:

Medal of Honor: Above and Beyond (Oculus Rift, PC) Betyg: 8
Ett Medal of Honor rakt framför dina ögon i ett VR-headset. Det är vad du kan räkna med i Above and Beyond. Om du ser spelet som en interaktiv skjutbana i VR, så är det ett riktigt underhållande spel med innehållsrik singleplayerkampanj och imponerande storskalighet.
Läs hela recensionen här.

Katamari Damacy Reroll (PC, PS4, Switch, Xbox One) Betyg: 8
Keep rollin, rollin, rollin.. Katamari, spelet som tar snöbollseffekten till nya höjder. Du börjar som en liten plutt och genom att rulla över saker växer du och blir större och större och snart kan du rulla över höghus. Det är en nyversion av ett Playstation 2-spel, så spelkontrollen känns gammalt. Allt annat är dock tillfredsställande.
Läs hela recensionen här.

Marvel's Avengers: Taking Aim (PC, Xbox One, Stadia, Xbox Series X, PS4, PS5) Betyg: 5
Marvel's Avengers blev en rejäl flopp, men kan det första nedladdningsbara materialet bli räddningen? Nä, knappast. Den första hjälten som fick en expansion är Kate Bishop, och frågan är om det blir några fler. Det är extremt kort och rejält repetitivt och knappast vad spelet behövde.
Läs hela recensionen här.

Puyo Puyo Tetris 2 (PS4, Nintendo Switch, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC) Betyg: 7
Puyo Puyo och Tetris, två pusselgiganter som även passar bra ihop. Det kom vi fram till i vår recension av det andra spelet i serien. Problemet med efterföljaren är att det princip är samma spel som det första. Men det är inte dåligt. Tvärtom. Här finns en underbart pusselspel som till och med har en genomarbetad story.
Läs hela recensionen här.

Cyberpunk 2077 (PC, PS4, Xbox One, Stadia, Xbox Series X, PS5) Betyg: 7
Årets kanske mest efterlängtade spel är - äntligen - här. Och det är riktigt bra med en fantastisk atmosfär, god variation, strålande ljudbild och klockren design. Ett spel som lätt hade kunnat vara ett mästerverk. Om det inte hade varit för alla buggar. I vårt test förstördes spelupplevelsen nästan helt och hållet av den uppsjö buggar vi stötte på. Fixas dessa snart kommer det här dock vara värt att spela.
Läs hela recensionen här.

Gamereactor summerar: Vecka 50
Cyberpunk 2077 är fullt med buggar, men är i övrigt ett kanonspel.
Gamereactor summerar: Vecka 50Gamereactor summerar: Vecka 50Gamereactor summerar: Vecka 50Gamereactor summerar: Vecka 50
Medal of Honor: Above and Beyond, Katamari Damacy Reroll, Marvel's Avengers: Taking Aim och Puyo Puyo Tetris 2 har också recenserats.

VECKANS MÅSTE-LÄSNING:

Marvel hade en stor natt natten mot torsdagen med en massa trailers och utannonseringar. Vi har sammanfattat allt HÄR.

I en ny artikelserie har Marcus testat olika rollspel. Sådana som inte spelas på en konsol eller dator. Först ut är det helsvenska Neotech Edge med en grundregelbok på 312 smaskiga sidor. Här kan du läsa vad han tyckte i vår Rollspelsspecial: Neotech Edge.

Det är alltid kul att läsa topplistor om det bästa av något. Men ibland behöver vi läsa om det värsta. Därför har vi satt ihop listan " Tidernas 5 sämsta julfilmer".

BLOGG:

I vår recension av Cyberpunk 2077 stötte vi på mängder av buggar och Petter fortsätter hitta dessa under sin genomspelning. Här kan du se mer bisarra buggfynd i Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 är dock glödhett med mängder av åsikter. Olof känner mest att "Cyberpunk: vad glad jag är att inte behöva recensera det!"

Ibland har vi åsikter som skulle anses vara ren galenskap av andra. Jag skrev därför, i min blogg, ner mina kontroversiella spelåsikter.

Gamereactor summerar: Vecka 50
Vi har redan listat de bästa julfilmerna. Nu kommer de sämsta.


Loading next content