Svenska
Gamereactor
artiklar

Live Service Roundup: Mars 2021

I den första delen av sammanfattningar rörande det skick som världens största onlinespel befinner sig i djupdyker vår brittiske chefredaktör i allt från Fortnite till Fall Guys...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fall Guys: Ultimate Knockout


Den senaste säsongen i Fall Guys: Ultimate Knockout har landat och tillsammans med en hel lista med nya utmaningar och banor för dig att kuta igenom, har titeln som utvecklats av Mediatonic också tagit ett helt nytt Battle Pass.

HQ

Call of Duty: Black Ops Cold War and Call of Duty: Warzone


Det finns alltid något nytt som i Call of Duty-världen, men det senaste man kan glädja sig åt är den officiella introduktionen av R1 Shadowhunter-armbågen som kan fås idag genom att slutföra en serie utmaningar i spelet. Nästa vecka ser också ut att bli bra för Call of Duty: Black Ops Cold War-fans, eftersom Treyarch verkar reta ankomsten av nästa etapp i Dark Aether-berättelsen. Om vi var tvungna att gissa, gör dig redo för några fler mysterier att riva upp och mycket mer odöda att möta.

Fallout 76


Nästa fjorton dagar är inte precis knökfyllda i ödemarkerna i Appalachia, men det har inte hindrat Bethesda från att få oss alla hypade för nästa år av Fallout 76. Färdplanen för 2021 har avslöjats och den har visat oss en titt de kommande fyra säsongerna. Med löftet om en avslutning på Brotherhood of Steel-uppdraget, fler säsongsevenemang och till och med den andra expansionen till Daily Ops, ger Fallout 76 oss nästa anledning att hoppa tillbaka i vår Power Armor.

Live Service Roundup: Mars 2021

Fortnite and Rocket League


Llama-Rama förenar de två titlarna igen och erbjuder spelare chansen att ta tag i unika redskap och plundra. Från Lil 'Octane-emoten i Fortnite till några Umbrella Royale-hjul i Rocket League, det finns mycket att glädja sig över, och allt går av med en föreställning av Kaskade (rubriken för Rocket League säsong 2) i Fortnites Party Royale-läge.

Apex Legends


Med säsong 8 - Mayhem som är i full gång, vill Apex Legends göra det till slutet av sin senaste säsong genom att gå vidare till den andra delningen av sitt rankade läge. Om du inte redan har gjort det, se till att dyka tillbaka i Respawn's Battle Royale och slå ut några spel för att tjäna lite ny utrustning i spelet i slutet av säsongen.

Destiny 2


Bungie är bästa på att hålla sitt spel packat med nytt spännande innehåll att utforska, och just nu erbjuder det ytterligare en runda Iron Banner (fram till 30 mars) för att vinna några kraftfulla vapen och rustningar för din Guardian i Destiny 2. utvecklaren har också noterat att den svårfångade Raid Exotic-raketlanseringen Eyes of Tomorrow kommer att få små justeringar av sin fallhastighet, så om du inte har gjort det, se till att gå in i Deep Stone Crypt med en grupp vänner i hopp om tar en. Som en sista anteckning har en helt ny Strike lagts till i live-spelet The Proving Grounds, vilket ger Guardians en chans att bevisa sin storhet för kejsarinnan Caiatl.

Detta är en annons:
Live Service Roundup: Mars 2021
Detta är en annons:

Hearthstone: Heroes of Warcraft


Tillbaka på BlizzConline presenterades nästa utvidgning för Hearthstone, Forged in the Barrens, och även om det ser ut som kick of Year of the Gryphon kommer uppdateringen också att medföra balansförändringar, Battlegrounds-kort och hjältar, säsongsevenemang, Core Set och även Classic-läget för old school-fans att återigen uppleva spelet som det var vid lanseringen. Med 135 nya kort som erbjuds bara i Forged in the Barrens-expansionen är det en spännande tid att bli ett Hearthstone-fan.

Pokémon Go


Det kan vara knepigt att komma ut i dessa dagar för att verkligen uppleva Pokémon Go som det är tänkt, men det har inte hindrat Niantic från att ge oss en ny händelse för att få tag på några Castform Pokémon. Väderveckan startade den 24 mars och kommer att pågå till den 29 mars, och även om det finns gott om vatten Pokémon som erbjuds, kan fans se fram emot en chans att hitta en blank Rainy Form Castform eller till och med en Therian Forme Thundurus från femstjärniga raider.

Red Dead Online


Om du vill gå tillbaka till en enklare tid, har Rockstar avslöjat de senaste bonusarna som finns tillgängliga för Read Dead Online och dess rubrik med alla hästkapplöpningar som erbjuder dubbelt så mycket som vanliga belöningar. Posse-bonusar är också tillgängliga under nästa vecka, så att spelare kan skapa en posse utan att behöva betala en krona. Och för att avrunda allt är hästar och deras utrustning, bandolier, rockar och ponchos och lägerhundar alla minst 30% rabatt, så var noga med att spendera några av dina hårt förtjänade pengar innan erbjudandena går vidare.

Live Service Roundup: Mars 2021

PlayerUnknown's Battlegrounds


Den efterlängtade uppdateringen 11 för PUBG har äntligen blivit detaljerad och med en ny rankad säsong för spelare att hoppa in i kommer titeln också att se en hel massa nya balansförändringar och funktioner. Från nödhämtningsballonger som kan användas för att eskortera dig och dig till mitten av säkerhetszonen till återkomsten av kartan Paramo, den här uppdateringen finns nu på PC-testservrarna, vilket innebär att vi utan tvekan kommer att se den officiella lanseringen relativt snart.



Loading next content