Svenska
Gamereactor
artiklar
Dirt Rally 2.0

Gamereactor Power Player: Dirt Rally 2.0

Dags för oss på Gamereactor att köra igång en serie speltävlingar där vi vill utmana dig som läser i en rad olika spel... Först ut är en rallyutmaning för alla med bensin i blodet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var Nintendo-bladet under mitten av 80-talet som i min värld cementerade uttrycket "Power Player" som en TV-spelare av rang. Någon som var snäppet vassare än i stort sett alla andra, någon som kunde navigera sig igenom horder av anstormande fiender likt en graciös ballerina,som kunde slunga sitt Gradius-skepp genom tjocka fält av blinkande bossar, som kunde precisionshoppa med Mega Man genom de vidrigaste av fällor och som kunde smaska Tyson på truten i Punch-Out utan att svälja så mycket som en jabb i retur. Det var ett begrepp som ekade genom skolgårdar och lekplatser. "Han är en Power Player!".

Någon på min skola hade klarat Trojan på ett enda liv. Slaktat Achilles utan att bli träffad. Det lät direkt overkligt. Någon annan hade spelat igenom Teenage Mutant Ninja Turtles till NES utan att använda en enda Continue. Vilket nästan lät ännu mer utopiskt. Nu återupplivar vi på Gamereactor begreppet och instiftar en ny del av vår site där vi två gånger i månaden ska utmana er läsare i utvalda spel och försöka hitta en "Power Player" bland Gamereactors läsare. Är du tillräckligt bra? Kommer ditt namn skrivas i sten och minnas för all tänkbar evighet som en mästare på TV-spel? Vi får se. Nu kör vi.

Gamereactor Power Player: Dirt Rally 2.0
Spel: Dirt Rally 2.0 (valfri plattform)
Sträcka: Rockton Plains / Dry (Australien)
Bil: Ford Fiesta R5 MKII
Set-up: Original

Power Player: 3:16
Silver: 3:19
Brons: 3:22

Detta är en annons:

Om du klarar av att köra sträckan Rockton Plains (Dry) i Australien i Dirt Rally 2.0 utan att röra bilens inställningar och med samtliga hjälpmedel avslagna, på tre minuter och 16 sekunder (eller snabbare) är du en Power Player. Tävlar gör du genom att ladda upp en bild på resultatskärmen, likt den nedan från vår simrigg. Tävlingen avgörs om exakt en vecka, den 19:e oktober klockan 14:00. Stort lycka till!

Vinst:
Vinnaren (den som är snabbast) vinner ett G435-headset från Logitech.

Dirt Rally 2.0
Är du en Power Player?
Dirt Rally 2.0
Vi på Gamereactor har lyckats köra sträckan på 3:16.924...
Detta är en annons:

Relaterade texter

Dirt Rally 2.0Score

Dirt Rally 2.0

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

R E W I N D ! Petter introducerar en kategori av recensioner där vi blickar tillbaka på ett spel som lagats, uppdaterats och kompletterats sedan vi först recenserade det, och delar ut ett nytt betyg...



Loading next content