Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Mirage

Assassins Creed Mirage har sålt riktigt uselt till Iphone

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av årets stora snackisar när senaste modellen av iPhone presenterades var Apples nya satsning på storspel, med demos av både Assassins Creed: Mirage och Resident Evil Village. Med nya Pro-seriens kraftiga chip skulle spelandet bli mer lättillgängligt och succén skulle vara ett faktum. Eller ja, det var i varje fall vad man trodde.

För trots en hel del marknadsföring har AAA-spelande på iPhone 15 Pro misslyckats med att slå igenom, med färre än 3000 användare som faktiskt ska ha betalt de 500 kronorna för fullversionen av Mirage.

Mycket bättre har det inte heller gått för varken Resident Evil 4 som lanserades förra året, vilket köpts 7000 gånger, eller Resident Evil Village som endast har 5750 betalande användare.

Är AAA-spel helt enkelt för "stora" upplevelser för en mobil, eller finns där andra anledningar till att folk inte verkar speciellt sugna på det, vad tror du?

Har du testat något av dessa storspel på din iPhone och vad är dina åsikter om det?

Assassin's Creed Mirage
Nu kan du spela gigantiska äventyr på jätteliten skärm!

Källan

Relaterade texter

Assassins Creed MirageScore

Assassins Creed Mirage

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Någonstans hörs ljudet från en santur, ett stränginstrument som får en att transporteras till en svunnen tid i ett annat land där du sitter med din handkontroll i ditt...Loading next content