Svenska
Gamereactor
nyheter

Assassins Creed: Red kommer att innehålla dubbla huvudkaraktärer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan förstkommande Assasins Creed Mirage som har release i oktober i år kommer fokusera på en karaktär, Basim och mer kommer vara tillbaka till spelseriens rötter utan RPG-system så går AC Red åt det andra hållet. Assassins Creed Red kommer vara RPG inspirerat precis som AC Origins var, men det kommer även bli det sista spelet i serien som är just det. Detta spel kommer också ha väldigt mycket fokus på stealth och närstridsfighting som på den gamla goda tiden.

Asassins Creed Red kommer också ha två olika spelbara karaktärer, en manlig samuraj som är en Afrikansk flykting som redan är bekant med lönnmördarordern och en kvinnlig Shinobi. Men medan de tidigare spelen gett dig valet att välja vilken av karaktärerna du ska spela kommer du denna gång precis som i AC Syndicate kunna hoppa mellan karaktärerna som du gjorde med Jacob och Evie Frye.

Och vi är många som ser fram emot detta äventyr i Japan som varit så efterfrågat av fans i många, många år. Intresset var svalt i början ifrån Ubisoft sida om att placera nästa spel i denna tid och plats men efter de sett framgångarna som spel som Ghost of Tsushima sått så ändrade de sig tack och lov.

Än har varken trailers eller releasedatum släppts men rykten säger att spelet kommer släppas någon gång under 2024 och enligt Ubisoft själva kommer det bli ett av nästa års storsäljande spel.

källa

Assassins Creed: Red kommer att innehålla dubbla huvudkaraktärer


Loading next content