Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla får mardrömslik svårighetsgrad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft har släppt en ny uppdatering till Assassin's Creed Valhalla av det större slaget. De största nyheterna här är svårighetsgraden Nightmare, uppdateringar till River Raids och även några andra allmänna förbättringar.

När det gäller den nya svårigheten kommer den att ge spelarna mycket mer utmaning eftersom skador du får fördubblas medan Eivor delar ut samma mängd skada själv. Ransonerna helar dessutom 40% mindre än standardsvårigheten och möjligheterna att kontra är betydligt tightare.

River Raids bjuder på ytterligare tre floder att... raida, samt ytterligare två River Champions och Champions of the Faith att möta, och om du besegrar alla kommer du belönas med nya vapen. Jomsviking-hallen har också förbättrats så du kan uppgradera den och din Jomsviking till level 4 och 5, och för att avrunda det hela finns även några nya förmågor till just River Raids.

När det gäller spelförbättringarna har Ubisoft fokuserat sina ansträngningar på att åtgärda buggar och problem. En nyhet är dock att utvecklarna hjälpt de som saknar förnödenheter att uppgradera Ravensthorpe till nivå 6 genom att kunna köpa förnödenheter hos handlaren.

Du kan läsa den fullständiga patch-listan här.

Assassin's Creed Valhalla

Relaterade texterLoading next content