Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Astralis lämnar Rainbow Six Siege

Laget lämnar på en hög, efter att ha placerat sig på fjärde plats på Six Invitational.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den danska e-sportorganisationen Astralis har meddelat att det blir det senaste stora e-sportlaget som lämnar det konkurrenskraftiga Rainbow Six: Siege utrymmet. Som anges i ett blogginlägg kommer Astralis att lämna kretsen på grund av förändringarna i ligaavtalet, som Astralis har sagt har "försämrats avsevärt" och inte främjar rätt villkor för att "driva en hälsosam lagorganisation i Rainbow 6".

På tal om att lämna scenen tillade Asralis VD, Anders Hørsholt:

"Vi gick in i Rainbow 6 och North American League med höga ambitioner och de bästa avsikterna, och vår amerikanska organisation har gjort allt som är mänskligt möjligt för att möta dessa ambitioner. Men trots de hängivna och extremt lojala insatserna från alla inblandade gör utvecklingen och bristen på framtidsutsikter i ligan det tyvärr omöjligt för oss att fortsätta."

Han fortsatte: "Det har verkligen varit fantastiskt att känna passionen för spelet bland fansen och alla inblandade, och vi har vänt på varje sten för att hitta ett sätt att fortsätta verksamheten. Detta inbegriper en öppen och konstruktiv dialog med Ubisoft, där alla parter letade efter möjliga sätt att gå vidare.

"Vi uppskattar alla ansträngningar som gjorts, men tyvärr hittade vi inte en lösning där vi kunde fortsätta verksamheten samtidigt som vi uppfyllde våra skyldigheter och standarder när det gäller arbetsvillkor för vår personal och spelare."

Detta kommer efter att Astralis faktiskt gjorde ett allvarligt avtryck på Six Invitational 2023, där laget lyckades avsluta turneringen som fjärde totalt.

Rainbow Six: Siege

Relaterade texterLoading next content