Svenska
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: The Run

Baddräktsmodeller kör bil

Nya förare i Need for Speed: The Run

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA låter meddela att man inlett ett samarbete med Sports Illustrateds baddräktsmodell Irina Shayk (2011 års omslagsflicka) och hennes modellkollega Chrissy Teigen (feature-modell i 2011 års upplaga av Sports Illustrated). De båda ska spela bästa vänner men även rivaliserande förare rivaliserande förare till Jack, protagonisten i Need for Speed: The Run.

"Vi är mycket glada över samarbetet med Sports Illustrated och att med Need for Speed The Run kunna leverera julens största, snabbaste och sexigaste underhållning", säger Steve Seabolt på EA i pressreleasen.

"Med en global räckvidd och kvalitet som är jämförbar med våra spel, är Sports Illustrated den perfekta samarbetspartnern. Gamers, racingspelare och fans till Sports Illustrated Swimsuit kommer att älska att se Irina och Chrissy förflyttas från den fysiska världen till den digitala, där de spelar gamla vänner som tävlar i det intensiva bilracet mellan San Francisco och New York.", fortsätter Seabolt.

Han avslutar: "Jag är säker på att miljontals Swimsuit-fans kommer att tycka det är spännande att se be Irina och Chrissy bakom ratten, och miljontals fler kommer att introduceras för racingserien på ett roligt och oväntat sätt".

HQ

Relaterade texter

Need for Speed: The RunScore

Need for Speed: The Run

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Platt fall för Black Box ambitiösa landsvägsracer eller snäppet bättre än Hot Pursuit? Petter har satt betyg...

9
Need for Speed: The Run

Need for Speed: The Run

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Jonas Elfving

Jonas "Sladd" Elfving tog sig till ett Need for Speed: The Run-event och analayserade storyläget, multiplayer, quick time events och förrädiska höstbanor. Har Black Box en hit på gång?Loading next content