Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III låter dig ändra ditt utseende - men det finns en hake

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Patch 3 till Baldur's Gate III är rejält omfattande, och bland annat kommer det nu bli möjligt för Mac-användare att lira detta, och det ska även bli möjligt för dig att ändra ditt utseende mitt i äventyret - något fans efterfrågat sedan lanseringen.

Den nya Magic Mirror kan hittas i ditt läger så snart du har uppdaterat ditt spel, met finns dock ett par nackdelar med systemet. För det första kan du inte ändra din ras och kroppstyp. Om du tidigare var en muskulös orc kommer du alltså inte kunna krympa ihop och bli en gnom. Du kan inte heller ändra utseendet på ursprungskaraktärer, vilket är förståeligt eftersom de är avsedda att se ut på ett visst sätt.

Men om du bara vill justera ditt utseende, röst och/eller pronomen har Magic Mirror det du behöver. Vad tycker du om detta?

Baldur's Gate III

Relaterade texter

Baldur's Gate IIIScore

Baldur's Gate III

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har packat överlevnadskittet för att klara av ett långvarigt återbesök till Sword Coast och för att se om det tredje Baldur's Gate är något vettigt att avsluta sommaren med...Loading next content