Svenska
Gamereactor
nyheter
Batman: Mask of the Phantasm

Batman: Mask of the Phantasm släppts på 4K Blu-ray

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

När man talar om tecknade TV-serier finns där få som ges samma vördnad och aktning som den kultförklarade, ja nästan mytomspunna Batman: The Animated Series. Älskad av fans och höjd till skyarna av kritiker. Bejublad för dess emellanåt förvånansvärt komplexa, nyanserade episoder, otroliga insatser från dess röstskådespelare och knivskarpa vision.

HQ

Men Batman: The Animated Series gav oss inte bara otrolig TV-underhållning utan även några riktigt bra långfilmer, där speciellt en ofta nämns och beskrivs som en av genrens största klassiker. Jag talar självfallet om Batman: Mask of the Phantasm som dessutom av en händelse råkar fylla 30 i år - vilket Warner Bros nu firar genom att släppa den (otroligt nog) på 4K Blu-ray.

Setet som kommer bestå av två skivor släpps den 12:e september och även om inga fler detaljer just nu är kända gällande extramaterial eller annat lull-lull så håller vi nu tummarna för ett riktigt smaskigt släpp. Något som verkligen gör dess arv rättvisa som en de bästa tecknade filmer som gjorts.

Vad är dina minnen av Mask of the Phantasm och kommer du köpa denna 4K Blu-ray?

Batman: Mask of the Phantasm
Den bästa Batman-filmen någonsin?

Relaterade texter



Loading next content