Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Battlefield 2042 Season 3: Escalation visar upp sig i ny trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den tredje säsongen till Battlefield 2042 är nästan här och nu visar EA och Dice upp nyheterna som vi kan vänta oss i en actionfylld trailer du hittar längre ned. För alla oss svenskar blir det dessutom lite extra kul med den nya kartan Breakpoint som tillåter oss att strida här på hemmaplan i självaste Lappland. Nytt för säsongen är också specialisten Rasheed Zain vars utmärkande egenskap är att han kan återhämta hälsa dubbelt så snabbt efter att ha besegrat en motståndare. Han är dessutom utrustad med ett XM370A Airburst Rifle vars kraftfulla skott enligt utvecklaren är "perfekt för att sätta press på fiender som stationerat sig bakom skydd. Zain är kort och gott en karaktär gjort för att leda markangrepp.

Escalation introducerar även ett antal nya vapen som bland annat inkluderar Rorsch Mk-4 Railgun, NVK-S22 Smart Shotgun och kastknivar som kan användas till one-shot-kills. Vi får även ett nytt fordon med tanken EMVK90-TOR som kan växla mellan att antingen användas i mobility mode eller siege mode, dvs fokus på antingen hastighet eller skada. Dice lovar även att det kommer mer uppdateringar i framtiden och bekräftar även en fjärde säsong som beräknas landa under nästa år.

Escalation kommer gå att prova på gratis under följande perioder.
Xbox: Free Play Days, December 1-4
Steam: Free Weekend, December 1-5
PlayStation: Free Access, December 16-23

Vad tror du om expansionen, kan den få liv i 2042 och är du taggad?

HQ
Battlefield 2042
Nyheterna i Escalation.

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...Loading next content