Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Battlefield 2042 släpps till Game Pass och får gratisperiod i december

När säsong tre drar igång nästa månad läggs spelet till i både Game Pass Ultimate och EA Access komplett med en 'prova på'-period...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Redan innan lanseringen fanns det många rykten om att Battlefield 2042 skulle komma direkt till Xbox Game Pass och PC Game Pass, vilket visade sig vara nonsens. Men som ett resultat av det eländiga mottagandet har EA och Dice nu ändå varit tvungna att göra detta drag för att få fler att upptäcka spelet.

Svenskarna har publicerat månadens utvecklingsuppdatering både i videoform och i en blogg. Där avslöjar de att Battlefield 2042 läggs till i Game Pass Ultimate och EA Access när säsong tre drar igång. Om du inte har någon av dessa tjänster kommer du även kunna spela några timmar gratis i december till samtliga format.

När det gäller själva innehållet kommer säsong tre ge oss en ny specialist innan hela systemet ändras till att bli mer klassbaserat i början av 2023. Dessutom väntar nya vapen, ändringar i Manifest och Breakaway, fler funktioner i Battlefield Portal och mer därtill. Kanske dags att ge det chansen, med andra ord?

HQ
Battlefield 2042

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...Loading next content