Svenska
Gamereactor
nyheter
Beautiful Katamari

Beautiful Katamari till 360?

Computer says yes!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Enligt spelsiten Xboxic som kommit över några mobilfoton som sägs avbilda information från butiksdatabasen hos den amerikanska butikskedjan Blockbusters. På bilderna står tre speltitlar från Namco Bandai att avläsa; Beautiful Katamari, Warhammer: Mark of Chaos samt Ace Combat 6: Fires of Liberation (det sista är svårt att se tack vare kamerablixten). Alla tre titlar ska enligt samma källa släppas i höst.

Om vi så ska avgöra hur troligt det är att dessa uppgifter stämmer så kan vi börja med att konstatera att Beautiful Katamari har registrerats som varumärke av Namco Bandai. Visserligen lät det definitivt när Namco Bandai tog avsked av serien förra året, men kanske är det så att man släpper någon form av högupplöst samlingsspel till Xbox 360. Det känns ändå lite märkligt att släppa ett Katamari-spel till Xbox 360 helt plötsligt efter två spel till Playstation 2 och ett till PSP. Om något så borde en Wii-version kännas mer logisk. De andra spelen känns mer självklara. Ace Combat säljer bra i USA och där går Xbox 360 starkt, och har dessutom precis bekräftats i det senaste numret av Famitsu (någon PS3-version nämns inte) medan Warhammer: Mark of Chaos är en konvertering av PC-spelet som släpptes i höstas och säkert kan få några att lätta på plånboken. Frågan man måste ställa sig är varför någon skulle fabricera de här uppgifterna. Visserligen är Katamari en stor spelserie för vissa individer, men att komma med uppgifter om ett nytt Katamari till Xbox 360 väcker inte så mycket uppmärksamhet. Hade det handlat om Tekken 6 till Xbox 360 så hade det känns mer troligt att det inte stämmer.

Återstår att se hur mycket sanning som ligger bakom dessa uppgifter, men stämmer de så verkar det som Namco Bandai ger Microsoft ett ökat stöd till hösten.

Beautiful Katamari

Relaterade texter

Beautiful KatamariScore

Beautiful Katamari

RECENSION. Skrivet av Sophie Warnie de Humelghem

Att rulla klistriga klumpar är skitskoj. Hur kan man tycka annat? Sophie älskar den inte fullt så välfungerande familjen av Kosmos

Beautiful Katamari

Beautiful Katamari

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Sophie Warnie de Humelghem

Man kan inte göra annat än att digga den inte helt välfungerande familjen av Kosmos. Sophie har kikat närmare på Beautiful Katamari med lillprinsen i spetsenLoading next content