Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

Besök Bills stad från The Last of Us i The Sims 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När filmatiseringen av The Last of Us släpptes så tog det världen med storm men nu har det även tagit sig in i andra spel nämligen The Sims 4. Simmaren Isambardy har återskapat Bills hus, grannhus samt kyrkan som är i hans hemstad. Varje detalj är genomtänkt och det är imponerande att se hur man till och med återskapat bunkern med övervakningskameror till.

I en youtubevideo kan man se hur mästerverket byggs upp:

Det är imponerande med alla detaljer men som med allt som kommer till att bygga i The Sims så är det väldigt svårt att få det i perfekt skala, men utifrån de begränsningarna så är det väl genomfört. Om du spelar The Sims 4 och önskar besöka denna välgjorda stad så går den att ladda hem på Isambardy's galleri.

Om du ännu inte sett The Last of Us så kan du läsa vår recension om den här

Har du följt serien? Tycker du Isambardy har gjort ett bra jobb?

The Sims 4
Där borta sitter han, och äter kaninstek.

Relaterade texter

4
The Sims 4 (till konsol)Score

The Sims 4 (till konsol)

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

The Sims har tagit klivet över till den nuvarande konsolgenerationen. Hur väl står sig ett tre år gammalt spel proppat med nonsens, idag?

The Sims 4Score

The Sims 4

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Arga grannar, familjeproblem och ständig REM-sömn på oputsade trägolv - The Sims 4 är här och Simon har betygsatt...Loading next content