Svenska
Gamereactor
nyheter
Starfield

Bethesda-chef "har inte ens nästan" sett allt i Starfield efter 160 timmar

Det verkar som att den som vill se allt i det kommande rymdäventyret bör ta en lång semester och förbereda sig på hundratals timmar bland stjärnorna...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Starfield är bara en vecka bort för personer som har köpt någon av premiumutgåvorna av äventyret (eller Premium Upgrade för Game Pass-användare), och det visas för närvarande på Gamescom. Flera nyckelpersoner från Bethesda närvarar på mässan, och en av dem är head of publishing Pete Hines.

I en intervju från igår pratar han om att spela Starfield och avslöjar att han själv lirat 160 timmar. Trots detta har Hines "hasn't come close" att se allt spelet har att erbjuda. Faktum är att han också tillägger att han "intentionally not done" en hel del saker i spelet, vilket innebär att det fortfarande finns mycket att göra.

Om du verkligen vill se allt som Starfield har att erbjuda bör du alltså vara beredd på att investera väldigt mycket. Det är trots allt Bethesdas största spel hittills, vilket ändå säger något.

Starfield

Relaterade texter

StarfieldScore

Starfield

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att få utforska rymden i Bethesdas första helt nya spelserie på över 25 år. Vi kollar in om rymdäventyret håller vad det lovar...Loading next content