Svenska
Gamereactor
nyheter
Mass Effect: Andromeda

Bioware: Mass Effect-serien är inte död

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bioware arbetar för tillfället stenhårt på Anthem, och enligt samstämmiga rykten är i princip allt annat mer eller mindre lagt på is - inklusive Dragon Age 4. Det leder såklart till frågan om vad som händer med Mass Effect-serien? Är den död nu efter Mass Effect: Andromeda-floppen?

I en intervju med Eurogamer berättar Bioware-bossen Mike Gamble att de faktiskt inte är färdiga med serien ännu, men att cheferna hos EA och Bioware ska bestämma sig för hur dess framtid ska se ut.

Gamble slår samtidigt fast att Anthem inte ska ses som en mall för Biowares framtida titlar, utan menar att de absolut kan återvända till traditionella rollspel igen. Hoppas du på mer Mass Effect?

Mass Effect: Andromeda

Relaterade texter

Mass Effect: AndromedaScore

Mass Effect: Andromeda

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

Året är 2185 och mänskligheten har hittat till en avlägsen galax. Har Biowares succéserie Mass Effect hittat ett värdigt hem i Andromeda?

Bioware: Mass Effect-serien är inte död

Bioware: Mass Effect-serien är inte död

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Bioware arbetar för tillfället stenhårt på Anthem, och enligt samstämmiga rykten är i princip allt annat mer eller mindre lagt på is - inklusive Dragon Age 4. Det leder...Loading next content