Svenska
Gamereactor
nyheter
Blackguards

Blackguards försenat till januari 2014

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ännu en försening har nått spelvärldens radar, och denna gång är det Daedalic Entertainment som enligt RPGWatch ser det nödvändigt att hålla på sitt mörka fantasi-RPG Blackguards till och med tidigast starten av nästa år, eller mer specifikt januari 2014.

Spelet baseras på det tyska rollspelet The Dark Eye, och tar en tvist på det klassiska "häftig hjälte i skinande rustning räddar dagen"-komplexet genom att istället sätta världens öde i händerna på ett band av tjuvar, mördare, banditer och udda antihjältar. Anledningen till förseningen är enligt ledande producent Kai Feibig att utvecklingsteamet behöver lite extra tid för att få spelet att skina, och för att "säkerställa högsta möjliga kvalitet".

Blackguards landar med andra ord inte i sista kvartalet detta år, utan vi får gott och väl vänta till januari månad för att lägga vantarna på PC-versionen. Tror du konstpausen för Daedalic Entertainments rollspel blir värt det?

Blackguards

Relaterade texter

2
Blackguards försenat till januari 2014

Blackguards försenat till januari 2014

NYHET. Skrivet av Fredrik Åslund

Ännu en försening har nått spelvärldens radar, och denna gång är det Daedalic Entertainment som enligt RPGWatch ser det nödvändigt att hålla på sitt mörka fantasi-RPG...

0
GRTV: Vi lär oss mer om Blackguards

GRTV: Vi lär oss mer om Blackguards

NYHET. Skrivet av Jonas Elfving

Vi har träffat executive producer Kai Fiebig för att diskutera Daedalic Entertainments första försök att göra ett strategirollspel. Spelet heter Blackguards....Loading next content