Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Fortnite

BLAST producerar FNCS Invitational 2022

Återgången till personlig tävling äger rum i november.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Konkurrenskraftiga Fortnite återvänder till personliga evenemang nästa månad när FNCS Invitational 2022 äger rum. Turneringen spelas mellan 12-13 november och kommer att produceras av BLAST och kommer att äga rum i Raleigh, North Carolina.

Som noterats i ett pressmeddelande får vi veta att turneringen kommer att ha en prispott på 1 miljon dollar och att detta samarbete med BLAST är en förlängning av det tidigare årslånga partnerskapet som Epic Games och turneringsarrangören undertecknade 2021.

"Återkomsten av personliga Fortnite-evenemang är ett avgörande ögonblick för FNCS-communityn och BLAST är enormt stolta över att kunna stödja för att få detta att hända. Att ha möjlighet att leverera ett så efterlängtat evenemang stärker ytterligare vårt partnerskap med Fortnite Competitive-teamet, säger Leo Matlock, MD för utveckling på BLAST.

Matlock fortsatte, "Detta partnerskap mellan BLAST och Fortnite Competitive har byggts på att sammanföra förstklassig teknik, branschledande produktion och esportsexpertis. Vi är glada över möjligheten att tusentals fans kan uppleva Fortnite personligen igen och kan inte vänta med att leverera en oförglömlig tvådagarsturnering i Raleigh, North Carolina i november.

Vi får veta att formatet och schemat för Invitational kommer att delas snart, så håll utkik efter det.

Fortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...

0
Fortnite får 18-årsgräns på Appstore

Fortnite får 18-årsgräns på Appstore

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Det är nu lite mer än två år sedan Fortnite försvann från App Store och Google Play och även om personer som redan hade spelet installerat kunde fortsätta lira det som...Loading next content