Svenska
Gamereactor
esports
Fortnite

BLAST producerar FNCS Invitational 2022

Återgången till personlig tävling äger rum i november.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Konkurrenskraftiga Fortnite återvänder till personliga evenemang nästa månad när FNCS Invitational 2022 äger rum. Turneringen spelas mellan 12-13 november och kommer att produceras av BLAST och kommer att äga rum i Raleigh, North Carolina.

Som noterats i ett pressmeddelande får vi veta att turneringen kommer att ha en prispott på 1 miljon dollar och att detta samarbete med BLAST är en förlängning av det tidigare årslånga partnerskapet som Epic Games och turneringsarrangören undertecknade 2021.

"Återkomsten av personliga Fortnite-evenemang är ett avgörande ögonblick för FNCS-communityn och BLAST är enormt stolta över att kunna stödja för att få detta att hända. Att ha möjlighet att leverera ett så efterlängtat evenemang stärker ytterligare vårt partnerskap med Fortnite Competitive-teamet, säger Leo Matlock, MD för utveckling på BLAST.

Matlock fortsatte, "Detta partnerskap mellan BLAST och Fortnite Competitive har byggts på att sammanföra förstklassig teknik, branschledande produktion och esportsexpertis. Vi är glada över möjligheten att tusentals fans kan uppleva Fortnite personligen igen och kan inte vänta med att leverera en oförglömlig tvådagarsturnering i Raleigh, North Carolina i november.

Vi får veta att formatet och schemat för Invitational kommer att delas snart, så håll utkik efter det.

Fortnite

Relaterade texter

7
Fortnite (Iphone)Score

Fortnite (Iphone)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Vi har äntligen satt mjölktänderna i Iphone-versionen av Epic Games Bollibompa-doftande ultrasuccé...

FortniteScore

Fortnite

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det känns obalanserat och upplägget rimmar illa på "pay to win". Trots detta är Epic Games senaste ganska roligt...

2
Fortnite kommer tillbaka till Ios i år

Fortnite kommer tillbaka till Ios i år

NYHET. Skrivet av Niclas Wallin

Fortnite försvann ju som bekant från App Store 2020 under uppmärksammade former efter att Epic Games brutit mot Apples riktlinjer för App Store och lagt in en egen...



Loading next content