Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

BLAST.tv har samarbetat med tre olika spritdrycker

Allt för Paris Major.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mycket snart kommer Counter-Strike: Global Offensive att vara värd för sin sista Major någonsin, när Paris Major hålls i maj. När vi leder fram till det monumentala ögonblicket har arrangörsorganet BLAST.tv meddelat att det har samarbetat med tre spritmärken, var och en gör sin esportsdebut vid evenemanget.

Det är Absolut Vodka, Ballantine's Scotch whisky och Jameson Irish Whiskey som har slagit sig ihop med BLAST för turneringen, där var och en av tre varumärken sponsrar delar av sändningen och samarbetar om berättelser och innehåll bakom kulisserna för fans att njuta av.

Oliver Clarke, kommersiell chef på BLAST, säger: "Vi är glada över att ha Absolut, Ballantine's och Jameson ombord för BLAST.tv Paris Major, deras första storskaliga, kollektiva esportspartnerskap. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att leverera unikt innehåll, digitala integrationer och aktiveringar till den globala spelgemenskapen vid ett av världens mest vördade och populära esportevenemang."

Paris Major kommer att ha en prispott på 1,25 miljoner dollar och kommer att hållas på Accor Arena i staden mellan 8 och 21 maj.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content