Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

LIVE
HQ
logo hd live | Disney Speedstorm
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   Gamereactor
   nyheter
   Fall Guys

   Blir Fall Guys free-to-play nästa vecka?

   Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

   * Obligatoriskt att fylla i
   HQ

   När Fall Guys officiella Twitterkonto i går postade en teaser om att något stort kommer att hända nästa vecka så började spekulationerna direkt och den allmänna spådomen är att det omtyckta partyliret nu blir free-to-play. För även om spelet fortfarande är hyfsat i ropet så är det långt ifrån lika populärt som det var när det släpptes 2020.

   Spelet blev ju en omedelbar succé och något som gör att Fall Guys står ut från mängden är att det alltså inte är free-to-play men ändå lyckades sälja 7 miljoner exemplar, enbart på Steam första månaden. Något som resulterade i cirka 140 miljoner dollar i intäkter. När det senare blev inkluderat i PlayStation Plus så knep det förstaplatsen för mest nedladdade spel någonsin sedan tjänsten lanserades för tolv år sedan.

   Nu har det dock tappat sitt momentum, för trots höga försäljningssiffror så är antalet spelare inte tillräckligt högt för att man skall vara nöjd. När det låg som högst hade man 172 000 samtidiga spelare på Steam, numera ligger den siffran på knappa 30 000.

   Fall Guys har egentligen alltid burit alla tecken på free-to-play så det känns ju rimligt att tro att det också kommer att bli så. Dessutom, med Epic Games, som ju köpte upp utvecklaren Mediatonic och deras framgångsrika formula med Rocket League i åtanke så är det fullt rimligt att tro att de vill göra samma sak med Fall Guys.

   Andra nyheter som kan komma att dyka upp under eventet är eventuella crossovers med andra populära titlar, som Fortnite till exempel. Många förväntar sig nog också att få en uppdatering på hur det går med de försenade Xbox och Switch-versionerna.

   Hur som helst så är det den 16:e maj, klockan 19.00 svensk tid som gäller. Då kommer vi (förhoppningsvis) att få svaren på alla våra frågor. Eventet kommer att streamas på både YouTube och Twitch via länkarna nedan.

   YouTube:
   Twitch:

   Fall Guys

   Relaterade texter

   0
   Fall Guys fyller tre år

   Fall Guys fyller tre år

   NYHET. Skrivet av Conny Andersson

   Det går inte att förneka att Fall Guys gjorde ett avtryck när det lanserades för tre år sedan till PC och Playstation. Utvecklarna på Mediatonic gav oss ett lite...   Loading next content