Svenska
Gamereactor
nyheter
NBA 2K21

Blir spelen dyrare till Playstation 5 och Xbox Series X?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ibland säger folk att spel kostar för mycket, trots att priserna i det närmaste stått stilla i 30 år, och därmed alltså i praktiken sjunkit rejält samtidigt som utvecklingskostnaderna ökat. Men nu verkar det som att det kanske är en prishöjning på gång inför nästa generation.

GamesIndustry.biz har nämligen snackat med 2K som kan avslöja att Playstation 5- och Xbox Series X-utåvorna av NBA 2K21 kommer ha ett rekommenderat utpris på $69,99/£64,99, medan det till Playstation 4 och Xbox One är klassiska $59,99/£59,99 som gäller. Nu är ju detta såklart bara en utgivare, men Take-Two är en av de verkliga giganterna i spelvärlden.

Tycker du det känns rimligt med en prishöjning som för Sveriges del lär handla om en hundring?

NBA 2K21

Relaterade texter

NBA 2K21Score

NBA 2K21

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Medan NBA-slutspelet pågår i "bubblan" kan vi nu spela virtuell basket. Johan har testat om bollarna studsar som de ska i årets NBA 2K-spel.

Nu är NBA 2K21 gratis till PC

Nu är NBA 2K21 gratis till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Spekulationerna om vilket "mystiskt spel" Epic Games skulle släppa gratis i sin butik under gårdagen har gått varma senaste veckan. Men nu finns det tillgängligt och vi...

GRTV News: Annonser tillagda i NBA 2K21

GRTV News: Annonser tillagda i NBA 2K21

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Gamereactor TV News är en daglig grej som görs snabbt, raskt, för att vi ska kunna reagera på stekheta nyheter från spelvärlden strax efter att de letat sig ut på nätet....Loading next content