Svenska
Gamereactor
nyheter
Diablo III: Ultimate Evil Edition

Blizzard anställer folk till nästa Diablo-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar som att Blizzard har påbörjat utvecklingen av nästa spel i Diablo-serien, och nu letar de efter en senior concept artist för ett "Unannounced Project" i Diablo-universumet via sin hemsida. De slår tydligt fast att personen de söker måste vara "exceptionally skilled" och ska "drive the vision of characters and worlds in our next hit game!"

Denna person måste dessutom vara en som "loves dark medieval worlds, and feels there are countless stories left to tell in the Diablo universe!"

Vi vet såklart inte om det faktiskt är Diablo IV de talar om eller något helt annat med Diablo-tema, och eftersom det är Blizzard vi snackar om kan det ta åratal innan vi får veta ved det faktiskt är de har på gång. Å andra sidan kom Diablo III i maj 2012 vilket är en smärre evighet i spelvärlden.

På den tiden visste vi inget om Playstation 4 eller Xbox One, Borderlands 2 hade inte släppts och vi hoppades fortfarande att Resident Evil 6 skulle frälsa skräckgenren - och Star Wars ägdes märkligt nog av en skäggig farbror kallad George Lucas. Det var tider det...

Diablo III: Ultimate Evil Edition

Relaterade texter

Ny Diablo-serietidning utannonserad

Ny Diablo-serietidning utannonserad

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I samband med Comic-Con 2018 har Blizzard trevligt nog utannonserat en ny serietidning baserat på Diablo, vilken ska ges ut av Titan Comics. För manus står Marv Wolfman...Loading next content