Svenska
Gamereactor
nyheter
Diablo III: Reaper of Souls

Blizzard anställer folk till nytt Diablo-projekt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar som om saker och ting börjar röra på sig nere i helvetet, i alla fall om vi ska tolka diverse jobbannonseringar från utvecklaren Blizzard Entertainment. På sin officiella hemsida söker man nämligen efter en "Dungeon Artist" som ska jobba med ett Diablo-projekt som ännu inte blivit utannonserat.

"The minions of Hell are growing stronger... We're working on a new, unannounced Diablo project."

Spekulationerna gällande denna mystiska titel kan sedan såklart innefatta allt från Diablo III till Nintendo Switch (även om utvecklaren redan har dementerat det ryktet) till mer DLC, eller så är det rent utav en fullfjädrad uppföljare i form av Diablo IV. I september berättade förövrigt seriens community manager Brandy Camel att vi inte skulle förvänta oss några större nyheter under Blizzcon-mässan i november, men att studion trots detta jobbade hårt med att mejsla fram framtiden för följetongen i fråga.

Blizzard brukar slutligen inte ha en stor närvaro under E3-mässan, men vi på Gamereactor håller ändå tummarna för att ett telegram från Satans bakgård trillar in under den kommande veckan. Eller vad tror du?

Diablo III: Reaper of Souls
Den här nyheten publicerades den 6/6, klockan 6...

Tack, Gamespot

Relaterade texter

Diablo III: Reaper of SoulsScore

Diablo III: Reaper of Souls

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Diablo III växer och utökas med en ny akt, en ny klass och ett nytt spelläge. Oskar har tagit reda på exakt hur bra Reaper of Souls är...

0
Blizzard nekar till Diablo III på Switch

Blizzard nekar till Diablo III på Switch

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Igår rapporterade vi om Blizzards märkliga Twitter-post som fått många att tro att Diablo III skulle vara på väg till Nintendo Switch. Nu har dock Polygon fått besked av...Loading next content