Svenska
Gamereactor
nyheter
Diablo III: Reaper of Souls

Blizzard återupplivar Diablo inne i Diablo III

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Diablo-serien är utan tvekan ett av Blizzard allra mest älskade spelserier. Det är även ett av studions äldsta verk, något som Blizzard vill nu fira när tjugoårsjubileumet står och knackar på dörren.

Under Blizzcons öppningsceremoni klev Frank Pearce, chief development officer för Diablo-serien, upp på scen och avslöjade att Diablo (originalet) kommer till Diablo III. Vi kommer få möjligheten att resa bak i tiden till katedralen där allt började och kötta oss återigen ner till det ljuva helvetet.

Det kommer bjudas på 16 nivåer och originalspelets fyra huvudbossar. Inte nog med det, Pearce har som uppsikt att verkligen ta oss tillbaka i tiden då han nämnde att det kommer finnas en speciell inställning som låter spelaren att slänga på ett speciellt grafikfilter som får allt att se gammaldags ut. Eller som Pearce själv förklarade det: "It will make everything pixelated and grainy". Fortsättningsvis nämnde Pearce att även rörelsemönstret kommer att gå "old school". Istället för att röra dig fritt, kommer du istället endast kunna röra dig i åtta riktningar:

"We didn't have 360 degrees of movement; we had 8 degrees and we liked it!"

Den här uppdateringen, som kallas för "The Anniversary Patch", anländer redan nästa vecka på PTR (Public Test Realm).

Diablo III: Reaper of Souls

Relaterade texter

Diablo III: Reaper of SoulsScore

Diablo III: Reaper of Souls

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Diablo III växer och utökas med en ny akt, en ny klass och ett nytt spelläge. Oskar har tagit reda på exakt hur bra Reaper of Souls är...

0
Blizzard nekar till Diablo III på Switch

Blizzard nekar till Diablo III på Switch

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Igår rapporterade vi om Blizzards märkliga Twitter-post som fått många att tro att Diablo III skulle vara på väg till Nintendo Switch. Nu har dock Polygon fått besked av...Loading next content