Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Diablo IV

Blizzard och Secretlab släpper en serie Diablo IV-spelstolar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För att markera den kommande lanseringen av Diablo IV har Blizzard gått samman med spelstolstillverkaren Secretlab, och de båda har nu skapat en kollektion spelstolar baserade på serien. Två stolar erbjuds, var och en relaterad till de allsmäktiga gudarna som kämpar i titeln, och de kommer finnas tillgängliga i vanliga- och XL-storlekar.

Lilith-versionen av stolen har röda detaljer på en mestadels svart kropp, vilket återspeglar Mother of Sanctuary och Daughter of Hatred. När det gäller Inarius-versionen kan du se fram emot guld och grå detaljer över den vita kroppen. Båda stolarna har tillverkats med Secretlabs NEO Hybrid Leatherette-material.

Stolarna tillverkas i ett begränsat antal och ska lanseras tillsammans med Diablo IV den 6 juni. Är det dags att skämma bort sig själv?

Diablo IV

Relaterade texter

Diablo IVScore

Diablo IV

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har hittat skatter, dränkt ruiner i blod och jagat Sanctuarys skapare i denna intensiva och uppslukande uppföljare...Loading next content