Svenska
Gamereactor
lifestyle
Overwatch 2

Blizzard samarbetar med Porsche för en märkes-D.Va mech

Och lovar ett samarbete som debuterar i säsong 10.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I en crossover som många förmodligen inte förutsåg har Blizzard slagit sig ihop med den italienska biljätten Porsche för ett samarbete som inkluderar element i spelet och en mycket verklig och väldigt cool fysisk skapelse.

Samarbetet innebär att D.Va får en ny kosmetika som förvandlar hennes robot till en Porsche Macan EV-liknande kostym. Japp, elbilen inspirerar den senaste modellen av Kaiju fighting mech-dräkten, med Porsche-logotyper och ett färgschema som är ungefär så vitt och minimalistiskt som du kan hoppas på.

Det kommer också att finnas en rad ytterligare kosmetika att starta, men den riktigt spännande delen av detta samarbete är det faktum att Blizzard och Porsche faktiskt har förvandlat denna märkesrobot till en riktig modellreplika i 1:1-storlek också. Den har alla detaljer och krångligheter som du kan hoppas på, men den största haken är att det inte är en fungerande modell, vilket innebär att du inte kan förvänta dig att passa upp i den här utrustningen för att göra en Widowmakers liv till ett. Kolla ändå in modellen nedan.

Detta är en annons:
Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content