Svenska
Blog

VR-headset för 2,222:- till PC

Skrivet av -Ogge- den 20 juni 2018 kl 22:40

Jag känner egentligen att tekniken fortfarande behöver mognas när det kommer till VR-spel och VR-headsets. Men någon gång måste jag bege mig in i leken och speciellt nu när man kan få ett VR-headset som faktiskt är prisvärt på riktigt.


Elgiganten har just nu en rea på över 50% för just ett HP Windows Mixed Reality VR-headsetet. Vilket innebär att den nu "enbart" kostar 2,222:-. Det är oerhört prisvärt om man jämför med vad Oculus Rift, HTC Vive och även PSVR kostar. Folk är verkligen som gamar just, när jag skulle klicka hem ett exemplar för att hämta upp det på Elgiganten, så hann det ta slut innan personalen hann behandla reservationen. Men de skyller istället på att det blev något strul med deras system och rekommenderade en alternativ produkt. Då tackade jag för mig och vände blicken mot luren istället


Jag valde då att istället beställa hem ett headset via nätet och det fanns lyckligtvis ett gäng kvar i webblagret. Nu under skrivandes stund verkar det som att det finns max 5-10 stycken kvar i webblagret och några enstaka här och var i diverse lokala butiker runtom i landet.


Om du nu bestämmer dig för att klicka hem det här headsetet, så får du inte glömma bort att du behöver ha tillgång till bluetooth från datorn. Annars är det bara att klicka hem en BT-adapter som går för en ganska billig slant.


Länk till HP Windows Mixed Reality: https://www.elgiganten.se/product/gaming/vr-gaming/HPMRHEADSET/hp-windows-mixed-reality-headset

Länk till en BT-adapter: https://www.inet.se/produkt/5404542/asus-bluetooth-4-0-adapter

VR-headset för 2,222:- till PC

HQ