Svenska
Blog

Prisvärd powerbank på ICA Maxi

Skrivet av -Ogge- den 1 november 2018 kl 14:42

Igår snubblade jag över en ruggigt prisvärd powerbank från Mophie. Powerbanken är proppad med 26,000 mAh, fast charge 15W, USB-C uttag + USB-C kabel för att ladda upp batteriet till powerbanken och tre USB-portar finns tillgängligt för behövande. Kalaset gick på 399:- och i vanliga fall kostar den nästan prick 1000:-. Detta erbjudande finns på ICA Maxi i Södertälje (Moraberg). Jag har ingen aning om det bara är lokalt eller om det även gäller samtliga butiker landet runt. Men för er powerjunkies kan det nog vara ett mycket lockande erbjudande.

Jag kollade därför snabbt upp lite info om Mophie innan köpet och det verkar vara ett legit märke trots allt. Jag har även hunnit testat powerbanken sen i morse dessutom och jag är oerhört nöjd med resultatet. Jämfört med min gamla powerbank så känns det som att gå från en trött gammal Lada till en pigg McLaren P1. Mina mobila prylar laddar precis som de annars gör via vägguttaget. Dessurom blir inte powerbanken varm, vilket min gamla blev väldigt lätt.

Passade även på att damma av min kära lilla Switch som jag inte har lirat på sen flytten för lite mer än en månad sedan. Förhoppningsvis kan jag spela samtidigt som jag laddar den, vilket var helt omöjligt med min gamla powerbank. Jag tappade till och med batteri (långsamt), medan jag spelade med min gamla powerbank inkopplad till Switchen. Vilket inte är konstigt egentligen, med tanke på att Switch förbrukar en hel del. Men det finns ett gäng powerbanks som klarar av Switch vid spelande.

Annars verkar detta vara en mycket hygglig powerbank som får följa med i ryggan eller datorväskan i fortsättningen.

Prisvärd powerbank på ICA Maxi

HQ