Svenska
Blog

Asus Zenfone 6 - Beställd

Skrivet av -Ogge- den 27 juni 2019 kl 14:48

Som den mobiljunkie jag är så vill jag såklart gärna ha det bästa för just mig. Jag älskar att grotta ner mig i forum, videoklipp och allt möjligt när det kommer till bland annat mobiler, så det var bara ett rent nöje att sålla igenom alla mobiler som jag har varit intresserade av.

Jag var nära på att köpa en till Note 9 men med 512GB och 8GB RAM för 8490:-. I och med att jag verkligen älskar min tjänstelur som också är en Note 9. Sen var jag såklart även inne på att köpa en OnePlus 7 Pro. Men Note 9 är samtidigt snart något år gammal och OnePlus 7 Pro har mycket jag gillar och vissa saker jag inte gillar. Samtidigt kostar båda över 8000:- dessutom.

Asus Zenfone 6 erbjuder däremot mer för pengarna i min bok. Beställde därför hem ett exemplar från Asus egna e-shop. Det blev den dyraste modellen med 256GB lagringsutrymme och 8GB RAM för "bara" 6299:-. Vilket känns som rena rånet med tanke på vad man får för pengarna.

I övrigt har den såklart en SD855-processor, 6,4" IPS (LCD) - display med Gorilla Glass 6 utan någon notch, en extra fysisk knapp som delvis är programmerbar för olika funktioner, 5000 mAh batteri, plats för MicroSD-kort, 3,5 mm uttag, en välbyggd och bra flippkamera, stereohögtalare och Asus senaste ZenUI 6 i systemet som ger en stock Android-lik upplevelse.

Den har fått väldigt bra kritik och det verkar som att Asus har lyckats riktigt bra i år. Jag skrev redan om den här i en tidigare blogg och det märks att jag blev förälskad i denna vid första ögonkastet egentligen, haha.

Men jag får väl se om den lever upp till mina förväntningar sen när den anländer. Tror de skickar den från Tyskland. Så jag räknar med att den anländer om en vecka eller två. Sen kommer jag högst troligen slänga in en massa intryck.

I juli kommer min Sony Xperia XZ Premium att pensioneras med andra ord.

Asus Zenfone 6 - Beställd

HQ