Svenska
Blog

Godzilla blev Badzilla

Skrivet av -Ogge- den 14 maj 2014 kl 18:44

Slänger snabbt ihop något här om vad jag tyckte om Godzilla och jag kan väl börja med och säga att det är en film för de som diggade Pacific Rim eller för folk som inte alls begär så mycket från någon film då duger den nog. Men för mig saknade den karaktär.

Godzilla började helt okej, men tappa gnistan ganska snabbt. Vid några enstaka tillfällen blev jag hyfsat imponerad och Godzilla monstret i sig var the king, verkligen det kan jag inte förneka. Men dessvärre kändes det knappt som om jag fick tillräckligt med Godzilla och när det inte var tillräckligt med Godzilla så var det ett stumt skådespel som inte alls gav något. Med andra ord väldigt tråkiga stereotyper och ansikten man glömmer bort snabbt.

Många beslut i filmen som fattas under filmens gång fick mig att tänka,"Why?". Sedan kunde filmen ha varit betydligt bättre om det som hände inte hade hänt. Det var verkligen som att de bara, "Nej Ogge du ska fan inte få mer, vi tar bort detta annars blir det ju för bra!". Jag ville se mer av det som lyfte filmen i början.

Ljudet var väldigt bra annars och jag gillar även Godzillas klassiska look trots att Godzilla såg lite smårund ut, möjligtvis höggravid? Aja! Slutet var acceptabelt, men de var för hetsiga på något sätt som många andra delar av filmen. Det var som om de inte riktigt visste vad de skulle fokusera på.

Men ska det vara Godzilla så ska det vara Godzilla och det blev inte en Godzilla för mig. Det blev en Badzilla.

4/10 i betyg.

Godzilla blev Badzilla

RAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRWWWWW.....

HQ