Svenska
Blog

Apple's Keynote klockan 19:00 ikväll

Skrivet av -Ogge- den 12 september 2017 kl 02:49

Detta kan bli ett oerhört intressant event, med tanke på att iPhone fyller hela 10 år detta år. Samtidigt är konkurrenterna allt kaxigare och Huawei lyckades nyligen peta ner iPhone till tredjeplats på mobilmarknaden. Vilket såklart inte skadar Apple på något sätt, men det säger ändå en hel del om hur andra tillverkare plockar på sig allt större marknadsandelar. Därför är det dags för Apple att leverera något rejält, nu när deras iPhone har funnits på marknaden i ett helt årtionde.

De flesta har säkert koll på vad ryktena har sagt om den kommande iPhone. Det blir till 99% en lur med mindre bezels dvs mindre kanter likt LG V30, Galaxy S8 och dylikt. Detta gör så att mobilen kan få en större skärm utan att behöva bli lika stor som en tegelsten. Det har även snackats en hel del om att det kanske blir en OLED-skärm och trådlösladdning den här gången. Vilket skulle vara fruktansvärt behändigt. Jag hoppas även på en batteritid som är snäppet vassare än Galaxy S8+ åtminstone. Samt en massa annat smått och gott.

Den nya A11 processorn lär dessutom bjuda på redig prestanda i den optimerade miljön som den får handskas med. För min del kan det eventuellt bli en iPhone (8 eller vad den nu kommer heta), om den nu överraskar och slår på den stora trumman. Annars lär det istället bli en Note 8. Men det vore himla trevligt med något redigt från Apple den här gången. Det har annars inte bjudits på något särskilt spännande från Apple på många år nu. Därför är det nu dags!

De kommer givetvis presentera andra prylar och tjänster som vanligt. Vi får helt enkelt se hur pass matigt det blir den här gången. Förhoppningsvis kryddas det på rejält.

Kommer du följa upp kvällens Keynote?

Apple's Keynote klockan 19:00 ikväll

Blir namnet på deras flaggskepp iPhone 7S, 8 eller X måntro?

HQ