Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Posts tagged in "Jurassic Park: Operation Genesis 2" category

  • jonte91n
  • Skrivet av jonte91n den 31 mars 2015 kl 19:05
  • I väntan på Jurassic World (Primeval)

  • Jag är försiktigt optimistisk till den nya Jurassic Park-filmen som dyker upp i sommar. Jag gillar den samhällssatiriska premissen att allmänheten blivit helt blind för alla mirakel vetenskapen gett oss (i filmen fuckin dinosaurs) och utvecklat en apati mot densamma så Jurassic World börjat tappa besökare. Därför återgår man till premissen från första filmen (leka gud) och skapar en superdinosaurie som sen såklart går bananas i parken. CGI:n är bättre nu än i första trailern. Vad jag inte står ut med är den hysteriskt ljusa tonen, hela filmen ser överexponerad ut. Jag hoppas att detta är för att kontrastera andra delen av filmen när allt oundvikligen går åt skogen. Sen ser inte barnskådespelarna speciellt roliga ut. Men överlag så kan det fungera.
  • jonte91n
  • Skrivet av jonte91n den 26 november 2014 kl 11:06
  • (Jurassic World) Nå, kan jag få Operation Genesis 2 nu då?

  • Att Jurassic World äntligen fått sin trailer lär väl inte ha undgått någon. Jag gillar faktiskt specialeffekterna även om de inte på långa vägar är på samma nivå som Tyrannosaurusen, i regnet, från första filmen för över två decennium sen. Allt ser på tok för ljust å glättigt ut tycker jag och det ska bli spännande å se om den tonen ändras i och med att parken går åt helvete. Det största problemet som jag ser det verkar bli storyn å karaktärerna. Visst, att en genmuterad skräcködla går bananas och tuggar i sig besökare kan ju vara trevligt- men karaktärerna ser så obehagligt generiska ut, inget djup, ingen charm. Men det kanske ändras när man väl ser filmen. Så det är väl bara att avvakta och hoppas på det bästa.