Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Posts tagged in "PUBG" category

  • chakchakkys
  • Skrivet av chakchakkys den 15 december 2020 kl 15:03
  • Ökenkarta i PUBG - hur kommer det att förändra spelet?

  • Det roliga började redan i huvudmenyn, som skiljer sig radikalt från versionen från det ursprungliga spelet. Det är bekvämare och ser unikt vackrare ut. I den aktuella versionen finns alla kontroller överst på skärmen, vilket orsakar obehag för vissa spelare. Och små benvita bokstäver ser so-so ut på en mörk bakgrund. Testversionen har en mycket bättre färgskala, kontrollplats och sist men inte minst exponering. Det liknar väldigt mycket slagfältet och en sommaräng med en bil och en kyrka bakom träden ser många gånger bättre ut än en smutsig, mörk kyrka.
  • Kim Orremark
  • Skrivet av Kim Orremark den 14 november 2017 kl 18:53
  • PUBG som GOTY?

  • Jag ber om ömmaste ursäkt för hemsk titel proppad med förkortningar, det ser inte klokt ut - jag vet. Vet du vad mer som inte är klokt? (Snacka om övergång där). PlayerUnknowns Battlegrounds som Game of the Year. Tidigare idag gick The Game Awards ut med nomineringarna för året och PUBG är inte bara med som GOTY utan även på "Best Ongoing" och "Best Multiplayer". Tre kategorier för ett spel som inte släppts officiellt ännu. Visst är det märkligt? Nu vill jag inte att du tolkar mig fel här dock, PUBG är ett fantastiskt roligt spel på många sätt och jag tycker att det kan vara välförtjänt som årets spel med tanke på hur kul det är och den enorma framgång som har varit sedan det släpptes.
  • felixen
  • Skrivet av felixen den 23 oktober 2017 kl 17:17
  • Har intresset för CS:GO sjunkit?

  • Under 2016 har cs slagit flera av sina egna rekord på tittare på streams och spelare som anländer till spelet. Under 2017 känns det som det gått lite nedför just med spelarantalet och just tittare på större streams som turneringar eller enskilda populära streamers. Kan man skylla allt på Playersunknown Battlegrounds eller var CS:Go helt enkelt något man bara tittade på innan det faktiskt kom något "roligare". Nu är det ju så att det är väldigt olika med att jämföra hur många som spelar och tittar på turneringar eller spelare, intresset är såklart fortfarande ganska stort för Cs men man har ju sett att senaste turneringen som spelades hade bara mot 40 tusen tittare i finalen som brukar vara uppåt 100tusen. Eleague turneringen som var senast var dock väldigt konstigt utförd med korkade tider och väldigt många problem under turneringens gång vilket också kan vara en orsak till problemet. Jag tänkte nämna lite funktioner till Cs som jag tror skulle göra spelet mer intressant och få ett lite nyare och fräschare cs.