Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska

Posts tagged in "Phoenix Point" category

  • Patrik Severin
  • Skrivet av Patrik Severin den 4 december 2020 kl 15:05
  • Phoenix Point halva priset på Steam

  • Det tog ett år, oavsett om man gillar Epic eller inte så är spelet nu ute på andra plattformar. Jag har inte spelat det än då tidiga intryck och åsikter av att spelet var ljumma. Spelet har varit ute ett tag, det har fått ett par dlc paket och flera uppdateringar. Mycket kan hända med spel idag som uppdateras över tid. Phoenix Point har intressanta spelmekaniska inslag såsom att manuellt kunna sikta på delar av fienderna. Inte helt olikt hur spel som Battletech också provat att försöka utveckla spelmekaniken i genren något. Det verkar också ha försökt att öka komplexiteten gentemot Firaxis Games nytolkningar av Xcom. Därför är jag nyfiken om det blivit köpvärt.
  • Patrik Severin
  • Skrivet av Patrik Severin den 1 december 2019 kl 20:38
  • Xcom grundarens nya och Halo: Reach på tisdag

  • Det blir en spännande vecka för oss PC spelare är om man gillar Halo eller Xcom typen av spel. Halo: Reach lanseras först ut av serien på tisdag på olika digitala tjänster och kommer bli en härlig återkomst för serien på formatet. Vi har ju bara sett Halo 1 och 2 på formatet. Combat Evolved som visserligen fungerade bra på PC men var lite av en undermålig port, delar av effekter och lussättning i Xbox versionen kom aldrig över vilket ironiskt nog får konsolutgåvan att se lite bättre ut i vissa avseenden. Vid sidan av det så ser jag fram emot att serien är tillbaka och att vi får hela följetongen, Reach, CE, 2, 3, ODST, 4 på formatet inom sinom tid.