Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Swamp Thing is dead. Long live Swamp Thing!

Swamp Thing is dead. Long live Swamp Thing!

Skrivet av Abris den 17 juni 2019 kl 11:35
This post is tagged as: swamp thing, DC, DC Universe, Comics

Jaha. Snopet värre. DCs Swamp Thing dödas innan den knappt startat. Ett avsnitt har hunnit släppas av den 10 (från början 13) avsnitt långa (korta?) serien, som streamas på DCs egna plattform. Nu verkar inte själva kvaliteten på serien vara det som avgjorde dock. Det handlar om bakom kulisserna draman och misstag från både Warner samt staten dom spelade in serien i. Bidrag försvann och produktionen var kostsam. Så dom tog helt enkelt och la ner allt.
Dödade serien och kortade av säsongen med 3 avsnitt.
Nu ligger Imdb betyget på stadiga 8,6 så jag ser med spänning fram emot kalaset oavsett. Men alltid synd när
politik kommer emellan kultur.
Men men..Vi har som sagt 10 (förhoppningsvis) smarriga avsnitt att avverka. 10 är bättre än 0.
Swamp thing is dead. Long live Swamp Thing!

HQ
Street Fighter Genesis ser horribel ut

Street Fighter Genesis ser horribel ut

Skrivet av Abris den 25 april 2019 kl 15:04
This post is tagged as: street fighter

Snubblade över en trailer för Street Fighter Da New Movie, som tydligen kommer ut 2020.
Och det ser...inte bra ut. Alls.
Jag har helt missat denna produktion och nu förstår jag varför...

F.d UFC fightern Sage Northcutt spelar Ken medan rollen som Sagat spelas av en annan MMA snubbe. Nämligen ingen mindre än Kimboslayer Seth Petruzelli. Ingen av dom lär dock kunna skådespela för fem öre.
Ärligt talat så vet jag inte om detta är på riktigt. Hittar ingenting på IMDB om den men trots det finns alltså en trailer samt ett årtal för filmsläpp.
Jag hoppas såklart att allting är någon typ av marknadsföring eller liknande, för denna styggelse vill vi inte ska besudla vårt älskade Street Fighter.
Trailer har ni här:
https://www.youtube.com/watch?v=MNloYlIjLnI

Titta och gråt

HQ
Topp 5: Batmans

Topp 5: Batmans

Skrivet av Abris den 21 mars 2019 kl 16:57
This post is tagged as: Batman, Topp 5, Listor

Hoppar på tåget och listar mina 5 favoriter som gestaltat Batman på vita duken (samt en tv skådis)

5 Robert Lowrey
Visserligen en serie-Batman, men ändå. Klipptes ihop till en mastodontrulle senare. Killen var en bra Bat och en bra Bruce, med en batuppercut from hell. Att Robert dessutom lyckades bära upp den hiskeligt fula masken som påminner om något skapat av en full 6-åring, är bara det en bedrift värd en plats på listan.

4 Christian Bale
The Dark Knight är den bästa Batman-filmen som gjorts. Inget snack om den saken. Rysligt bra film, rysligt bra skurkar och en Bale i högform. Jag gillar Bales tolkning. Plågad och förbannad. Men rösten har inte hållit med tiden. När det begav sig hade jag inga som helst problem med whiskeyrösten Batman höll sig med. Nu däremot, nu funkar den inte alls längre. Det låter nära på idiotiskt faktiskt. Men en bra Batman var han trots det. Tillräckligt för att knipa en fjärdeplats.

3 Ben Affleck
Åh, Batfleck...Usch vad sorglig denna korta resa blev. Vad som kunde ha blivit bäst, blev i slutändan inte mer än bra. Ben fick inte tillfälle att verkligen bevisa för världen att han ÄR Batman. Filmerna sög, vilket gjorde att hans prestation försvann något. Vi skulle dock få se hur enormt bäst han är via Matt Reeves haussade The Batman, men som vi alla vet gick dom drömmarna i kras pga bland annat en skara usla filmer samt en Affleck som mer verkar aspirera till rollen som Tjock-Steffe, i filmatiseringen om dennes liv och leverne.
R.I.P Batfleck

2 Michael Keaton
Eller "The Godfather of Batmans" som han kallas i folkmun (om folket är jag).
Han är för mig the one. The first. Visst, jag såg Adam West Kapoowa skurkar åt höger och vänster när jag var en liten pojkspoling. Men han var tjock och redan då rätt töntig.
Jag kommer ihåg när jag var 7 år och satt med den helt nyköpta filmblaskan i handen på flyget från hufvudstaden, öppnade den och mittenuppslaget var täckt av en guldig Batman logga. En mörk, skitig och förbannad Batman var på väg till stora duken. Och jag skulle få se den (när den kom ut på VHS). Rysningar gick längs med ryggraden, och jag kommer fortfarande ihåg den lycka jag då kände.
Keaton skötte sig exemplariskt, filmen överträffade alla förväntningar och Batman var precis den Batman jag alltid älskat i serieform.
Aldrig att någon annan skulle kunna mantla rollen som den mörke riddaren, sa jag då.
1992 blir till 1995, och in stegar...

1 Val Kilmer

Säga vad man vill om herr Kilmers personlighet, men skådespela kan han, och när det kommer till allas vår läderlapp så har ingen varit ens nära den briljans Val visar upp i Schumacher spektaklet Batman Forever. Nu tyckte jag visserligen (då) att denna film var alla tiders. Den hade ju allt en serienörd behövde. En stentuff Bat, en galen Jim Carrey som The Riddler, Two Face, pasteller, en nymoddad batmobile, comicdoftande arkitektur och häftig action. Det kändes verkligen som att ta ett steg in i serietidningen. Jag älskade denna film av hela mitt hjärta.
Så här i efterhand kan man ju konstatera att själva filmen inte åldrats särskilt väl. Val Kilmers prestation som Batman har dock gjort det. Han glänser fortfarande och bär upp filmen helt på sina axlar. Till skillnad mot Ben Affleck så tar inte filmen någonting ifrån Kilmer. Hans Batman är bara bäst, trots att filmen i sig inte var i topp. Han hade charmen, pondusen, kroppstypen, utseendet och den perfekta munnen (ja du läste rätt. Precis lagom fyllighet och put) för att verkligen vara ett med Batman. Symbios!

Jon Jones: En positiv kille

Jon Jones: En positiv kille

Skrivet av Abris den 1 mars 2019 kl 12:17
This post is tagged as: UFC, Roidrage, Smashing

Ja då var vi där igen.
Jonny Bones Jones och hans besudlade muskler ska fightas i helgen, på en av UFCs mest maxade galor på länge.

UFC 235 står alltså för dörren och det är dags att tippa lite.

Bones - Lionheart

Jon Jones är en jävel på att slåss. Det kan ingen ta ifrån honom. Han är en klar talang.
Ta den talangen, häll i mellan 100 000-200 000 picogram anabola metaboliter i kroppen (20-40 pg/ml blod) och blanda väl. Grädda sedan i ca 2 månader i ett bra camp. Där har vi receptet för en till synes oslagbar champ.
Allting talar såklart för Jones här. Ändå har jag en tinglande känsla i kroppen som säger att Smith kommer skrälla. Ja, jag vet att det låter osannolikt, men detta är MMA och Jones är för uppe i sig själv igen. Lite som inför Gus-Jones 1.
Allting talar visserligen emot detta men jag litar på min magkänsla och tippar Anthony Smith via tko rond 1.

Woodley - Marty

Detta kan bli Woodleys roligaste fight hittills då han i princip möter sig själv. Woodley har dock da paowa att avsluta vem som helst när som helst, vilket Marty inte har, och därför tror jag att han kommer ha kul i octagonen på lördag.
Vi kommer få se en mer aktiv T-Wood än vanligt och fighten kommer högst troligt hållas stående.
Woodley vinner via smashing.

Lawler - Askren

Äääälskar Robbie. Han har levererat några av dom bästa fighterna i MMAs historia. På lördag åker han dock på brottardäng av en tokpressande Askren, som vinner på domslut efter 3 mattkrälande ronder.

Torres - Zhang

The tiny tornado är alltid underhållande att se. Zhang vet jag inte jättemycket om men hon imponerade stort i sin debut och kommer nog göra så även i denna fight. Kommer bli ett hårt tryck från Torres men i slutändan vinner Zhang på poäng efter tre underhållande ronder.

Garbrandt - Munhoz

En av dom matcher jag ser mest fram emot på huvudkortet är den mellan ex champ Cody och uppstickaren Pedro.
Pedro har sett fenomenal ut i UFC medan Cody har haft det tufft senaste tiden. Jag tror trots det att Garbrandt tar hem det. Det känns som han fått tillbaka lite mojo sedan dom tunga förlusterna mot snakeboy, och visar det genom att knocka Munhoz i andra ronden.

Stephens - Magomedsharipovhovhovsaopgjoephjapoeklkxzfnba

My man Stephens. Följt honom sedan urminnes tider och på lördag kommer han chocka mma världen genom att knocka Zabit tillbaka till stenåldern. I första eller andra.


Vad är era tips?

Roid, Roider, Roidest

UFC 217: Wow

UFC 217: Wow

Skrivet av Abris den 6 november 2017 kl 12:14

Ja, vad annat kan man säga efter detta monster till gala som var UFCs 217e (ppv) i ordningen , än WOW.
Wow, wow, wooooooow!
Mycket mer än så fick jag inte fram när allt var sagt och gjort.
Vad jag precis bevittnat var historiskt. UFC, som haft ett riktigt klent år, visade sig från sin allra bästa sida. Ingen av fighterna på huvudkortet gick som jag tippat eller hoppats. Ändå var jag helt nöjd med resultaten och bältesbyten. Vilken natt! WOW