Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Saknar Gob, Fünke och Buster

Saknar Gob, Fünke och Buster

Skrivet av Abris den 14 januari 2015 kl 15:12

Arrested Development. Fantastisk serie på alla sätt och vis!

Att lyckas pricka rätt med så totalt skogstokiga karaktärer är bara det en enorm fjäder i hatten för skaparna.
Det hade så lätt kunnat bli en tramsig soppa av alltihop. Lyckligtvis för oss blev det precis tvärtom!
Den senaste och sista säsongen var inte riktigt i klass med s.1-3 då den var något ojämn i.o.m att vi fick följa en karaktärs historia i taget, men ändå enormt bra överlag där Gobs, Busters och Tobias avsnitt stack ut lite extra och säcken knöts ihop riktigt bra och gav oss ett avslut värdigt en av tidernas roligaste tv-serie.

Men saknaden måste sägas är ENORM! Att sluta på topp är ju en ordentlig bedrift när det kommer till tv-serier, men jag kan inte hjälpa att sakna framför allt Gob, Fünke och Buster så pass mycket att jag nästan vill se något typ av spin-off med i.a.f någon av dessa pojkar. En långfilm, kanske?
Jag skriver nästan för att jag vet hur riskabelt det är och hur mycket som finns att förlora om den skulle visa sig suga. En önskedröm snarare än en förhoppning, kan man väl säga att det är.

Men vilken önskedröm! Tänk en roadmovie med dessa tre herrar. Vilka fantastiska äventyr, möten och situationer som hade kunnat utspelas under resans gång! Mumma!

Samtidigt vill jag verkligen inte döda mina älsklingar, så det får helt enkelt förbli en dröm.

HQ