Svenska
Blog
En helg i MMAns tecken!

En helg i MMAns tecken!

Skrivet av Abris den 17 januari 2015 kl 21:26

Så var det alltså snart dags att spänna fast bältet och ta en roadtrip till Shtekarnas hemvist där varannan alltid ska vaskas. Detta för att på Tele 2 Arena få avnjuta Alex Gustavssons återkomst till den åttakantiga buren och förhoppningsvis se honom knocka monster-Rumble tillbaka till stenåldern.
Men detta är ju en hel vecka bort så för att ladda upp inför det så har vi inte mindre än 3 galor att avnjuta nu i helgen!

FREDAG
Bellator 132 som visades igår (fredag) med gamle UFC sluggern Huston Alexander och en titelfight i fjädervikt mellan Pitbull och Strauss kan säkert leverera lite underhållning i brist på annat.

LÖRDAG
World series of fighting kör sin 17e gala och bjuder på Jake Shields vs Brian Foster. Inget maxat kort direkt men de bleka korten (på papper) har ju en tendens att överraska.

SÖNDAG
Sist och störst har vi då UFC Boston. En fight night gala utöver det vanliga med ett kort som tom slår mången pay per view kort på fingrarna.
Huvudfighten mellan Irlands rappaste käft, Connor McGregor och rysktyska kraftpaketet Dennis Siver kan omöjligt bli dålig och ungefär så ser det ut hela vägen till första fighten ungefär.
Tippar McGregor, Cowboy, Parke och Howard som vinnare och dessutom tror jag att nykomlingen Stallings tar tillfället i akt och knockar en oinspirerad Uriah Hall.

Mycket smisk i helgen med andra ord! We like :)

HQ