Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Jon Bones Jones...

Jon Bones Jones...

Skrivet av Abris den 29 april 2015 kl 11:39

Ja vad ska man säga?
Killen verkar inte må som en prins direkt. Köra rattfull, röka på, snorta snö, festa konstant och umgås med ordentliga kufar.
Listan kan såklart göras längre men det känns som ovan nämnda saker räcker för att se att UFCs ex-champ inte mått prima på många år.
Att Dana och co tog det enda rätta beslut i detta läge känns såklart skönt, även om jag gärna sett att de gjort så här redan i samband med kokainskandalen.
Ut med det gamla och in med det nya! Borta är Jones och fram stegar Daniel Cormier. En väldigt spännande matchning i min mening. Rumble mot DC om det vakanta bältet avslutar ett på förhand galet stekhett kort!
Jag kommer som vanligt sitta bänkad. Drömmen vore ju att Rumble smiskar DC, Alex smiskar Glover och sedan får visa hela världen att det var hybris som fällde honom i Stockholm senast och att han faktiskt är en bättre fighter än Anthony Johnson 6 dagar av 7.
Time will tell.
Och som avslutning önskar jag Jon Jones bättring och hoppas han tar tillfället i akt och plockar upp sig själv.

HQ