Svenska
Blog
Rea på spel du faktiskt kommer spela!

Rea på spel du faktiskt kommer spela!

Skrivet av Akahz den 5 juni 2014 kl 14:39

Ja, så stod det i en banner på Orign när jag loggade in idag. Är en liten härligt referens till alla reor på Steam där många nämner hur de köper massor av spel, men aldrig spelar dom. Valve hade statistik på att 37% av alla köpta spel förblir ospelade.

https://www.origin.com/sv-se/store/deals/pages/seventyoff-player
appreciation

Rean har några väldigt bra spel till löjligt låga priser. Tänkte ge några förslag:
The Saboteur för 26,70 kr.
Ett väldigt bra sandboxspel som många tyvärr har missat. Spelet utspelar sig i ett ockuperat Paris under andra världskriget och du är medlem av motståndsrörelsen. Staden är mörk och till stor del svartvit, men när du befriar områden från Nazisterna blir de färggranna och människor är lyckligare. Ger en bra kontrast och det blir tydligt vart du kan gå härnäst för att befria den enorma staden.
Helt klart värt pengarna.

Dragon Age 1: Origins för 26,70 kr.
Medan vi med spänning väntar på Dragon Age 3: Inqusition är del ett den bästa delen att spela. Enormt djup med massor av alternativ och konsekvenser. Det finns massor av DLC till spelet, men man kan hoppa över det mesta. Warden's Keep var trevlig, även The Stone Prisoner med sin nya karaktär. Men undvik all DLC som ger dig utrustning då det gör spelet extremt obalanserat.

Mass Effect 2 för 22,50 och Mass Effect 3 för 59,70 kronor
Av någon anledning är inte Mass Effect 1 med på rean, men det spelet kan du lätt få tag i för under 50 kronor på andra ställen.
En lång och fantastisk rymdopera med bra handling, bra action, grymt rollspelande, coola NPCs och ett slut som fick spelare att skrika i frustration.
Det finns massor av DLC till de senare delarna, men de har fått ganska blandat mottagande. Kan vara bäst att läsa lite vilka som är värda att skaffa.
Ska även finnas ett nytt slut att ladda hem, ett som inte ska vara lika dåligt som det tidigare alternativet.

Battlefield 3 för 44,70 kronor
Fortfarande snyggt och roligt med många aktiva spelare. Mindre buggar än i Battlefield 4.
Alla kartpaket/DLC är även de med i rean, så saknar du någon del är det bara att köpa billigt nu.

Andra spel på rean är The Sims 3 med flera tillbehör, Dead Space 2 och 3, några Need For Speed och några PopCap spel. Kolla in rean och se vad du kan hitta. Den kommer pågå till måndag den 16:e.

https://www.origin.com/sv-se/store/deals/pages/seventyoff-player
appreciation

HQ