Svenska
Blog

Welcome back commander, to XCOM 2!

Skrivet av Akahz den 1 juni 2015 kl 17:59

XCOM 2!!! XCOM 2!!! XCOM 2!!! XCOM 2!!! XCOM 2!!! XCOM 2!!! XCOM 2!!! XCOM 2!!!

Då ingen läser forumet här på Gamereactor är det lika bra att jag även skriver en blogg om den här underbara nyheten, nämligen att XCOM: Enemy Unknown har fått sin uppföljare utannonserad.

IGN har en två veckor lång exklusiv förhandstitt på det PC-exklusiva XCOM 2 och en härlig trailer som visar en värld 20 år in i framtiden där jorden nu är en del av det kollektiv som rymdvarelserna är del utav (dock osäkert ifall människor förstår detta). XCOM har reducerats från en elitarmé med stöd från världens regeringar till en högteknologisk motståndsrörelse.

Människor kan frivilligt genomgå genterapi för att bli "bättre", men vi vet alla vart det leder. Vi får i trailern bland annat se en förändrad Sectoid, som troligtvis är en blandning av den tidigare versionen och DNA från människor. Även en ormliknande varelse med kobrasköld och huggränder visar sig i filmen, en klar referens till de tidiga varelserna från originalet X-COM: UFO Defense/UFO: Enemy Unkown.

Spelet beräknas komma ut till PC i november detta år och kommer ha utökat stöd för moddar (med tanke på hur populär modden "The Long War" är så känns inte det så konstigt). Inga andra plattformar är utannonserade eller officiellt planerade för tillfället.

Läs mer här: http://www.ign.com/articles/2015/06/01/xcom-2-announced-ign-fir
st?watch

HQ