Svenska
Blog

GR-NYTT 2013-09-11

Skrivet av Ässet den 11 september 2013 kl 17:15

SKANDALTRÅD RISKERAR ATT STÄNGAS - IGEN
Forumtråden "Tyck till om Gamereactors forumiter" har funnits i flera olika skepnader genom åren som gått. I augusti skapade moderatorn zwqase en ny variant där det ställdes hårda krav på medlemmarna för att tråden skulle få vara kvar.

Bland annat förväntades "fyllig, innehållsrik och ordentlig text" och negativ kritik var tvungen att vara konstruktiv för att det inte skulle förvandlas till en mobbingtråd.

Redan på trådens andra sida missbrukar dock medlemmarna förtroendet och börjar skriva korta och innehållslösa inlägg på endast tre och fyra rader.

Medlemmen Slacky-Kun skriver i ett inlägg bland annat:

Jag gillar hur antonfusk för sig bland blogg-kommentarerna.
Han är hård, men väldigt rättvist.
Stort plus att du dessutom delar samma syn på det ekonomiska.
Att du styrketränar är pricken över i:et

Medlemmen Holmfrid skriver ett ännu kortare inlägg:

Jag saknar Fjällhammer. Han var en riktigt skön snubbe. Samma han som lirade i Mr.Death eller vad fan de nu hette.
Själv tillför jag inget.

Inlägg som dessa gör att moderatorn Aaandy blir tvungen att sätta ner foten. Med en tydlig hänvisning till trådens riktlinjer i startinlägget konstaterar han att "vi lika gärna kan stänga ner även denna tråd" om inte medlemmarna sköter sig och skriver "fyllig, innehållsrik och ordentlig text".

Det framgår emellertid inte hur många rader "fyllig, innehållsrik och ordentlig text" består av men detta ser inte Aaandy som ett problem utan menar att startinlägget består av "enkla riktlinjer". Något som däremot kan konstateras är att fyra rader inte utgör "fyllig, innehållsrik och ordentlig text".

Huruvida tråden kommer överleva eller inte återstår att se. Men en inte allt för vild gissning är att den till slut kommer låsas eller dö ut på grund av litet intresse av att skriva "fyllig, innehållsrik och ordentlig text".

Läs mer här: http://www.gamereactor.se/forum/?forum=1&thread=595224&pag
e=2

HQ