Svenska
Blog
Nostalgi på hög nivå!

Nostalgi på hög nivå!

Skrivet av Aurahead den 15 mars 2015 kl 17:21

Läste Mäki's artikeln om bästa intro och blev lite nostalgi av mig. Satt och tittade lite på Youtube på de äldre spel med härliga intro sekvenser. Vissa håller än idag, insåg att jag saknade PS1 som jag sålde för många många år sedan. Skulle jag äga den idag så skulle jag aldrig sälja den, hade massvis med bra spel och sällsynta spel.

Snubblade över ett annons på nätet, chippad PS1 tillsammans med 2 handkontroller, Tekken, Soul Blade (JA!) och Theme Park World. Chippad PS1 är inte helt fel då jag gillar att spela importerade spel en hel del.

Nu blir det att jaga lite spel som man växte upp med. Ah la Final Fantasy VII! Ett plattformsspel som jag verkligen gillade (förutom Mario) var Hermie Hopperhead, mycket underhållande plattformsspel i Mario andan.

Nästan så att jag måste leta efter ett Dreamcast också, många konsoler har man sålt med tiden och ångrar gör man de varje gång. Ibland känns det som när man väl har dom i ägodelar så spelas dom inte, men när man väl är utan..... Så är suget så stort!

HQ