Svenska
Xbox Elite Controller Series 2

Xbox Elite Controller Series 2

Det här med handkontroller till PS4 och Xbox One har gått och blivit en grej för mig. När generationen började 2013/2014 så fick man väl mer eller mindre nöja sig med kontrollerna till vardera konsol i olika färger. Jag nöjde mig med den vanliga svarta man fick med den konsol man köpte. Sedan kom det ju under en kort period mitt under denna generations livstid mängder med kontroller med teman från olika spel.

Medans man bara fick tag på vissa kontroller till PS4 via köp av hela konsolen med vissa undantag. Medans Xbox kontrollerna med teman från Titanfall, Halo, Gears of War och många fler gick att köpa separat. Men sedan dog det totalt. Nästan. Sea of Thieves och PUBG är väl dom två senaste spelen att få en temad handkontroll? Jag köpte dom alla och tänkte att jag skulle spara dom. Men bytte in dom, en efter en i min lokala GameStop butik. Den enda kontroll jag har kvar är min Xbox One Elite kontroll med Gears of War tema som jag fick hosta upp 2000 spänn för. Absolut den bästa kontroll jag haft och inget jag tänker byta in till min lokala GameStop butik då jag fick hosta upp så mycket pengar.

När jag ändå nämnde Xbox One Elite kontrollen. Eftersom kontroller med teman från spel nästan lyser med sin frånvaro helt och hållet så märker kanji att fokus ligger på dom här påkostade kontrollerna där man kan byta ut knapparna osv. I höst/vinter kommer ju t.ex. Xbox Elite Controller V2 som i detta nu ligger på 1899 kr på nätet om man vill förboka. Jag ska nog skaffa denna kontroll också tyvärr. Alltså, kolla bara vad den har som inte den tidigare Elite kontrollen inte har. Visst, allt som man kunde göra med förra Elite kontrollen går att göra med Elite Series 2 med små förändringar. Jag är dock inte ett dugg intresserad av allt det där. Det jag är intresserad av är att det nu finns Bluetooth inbyggt och så ett inbyggt batteri vilket den gamla Elite kontrollen inte har plus att kontrollen tydligen ska funka helt och hållet med kommande Xbox konsolen "Project Scarlett" när den kommer nästa vinter.

Ska du köpa Xbox Elite Controller Series 2?

HQ