Svenska

Borderlands, istället för WoW

Skrivet av Enemtee den 21 februari 2010 kl 20:28

Hej!

Ja, som sagt, jag spelade en del WoW förut, inte mycket på något vis, men en del. Gillar WoWs upplägg men gillar inte fantasy-settingen alltför mycket. Plus att månadsavgiften är mindre kul. Bättre med DLC när man känner för det.

Sen dyker Borderlands upp. Borderlands är inte ett MMORPG, men har mycket likheter med WoW och andra MMORPG. Skulle kunna tänka mig att Borderlands är lite mer som Guild Wars möjligtvis eller Diablo.

Borderlands levlande är kul, för mig mest singleplayer, men ska ge mig in i coop-multiplayer lite mer. Att utvecklarna Gearbox släpper ut nya uppdateringar ganska ofta gör att spelet inte blir så stelt till innehållet sett. Och för att vara ett spel till PS3/360 (och PC) så blir multiplayer-delen mycket viktig.

Dock saknar spelet ett upplägg för att sälja/byta saker man hittat/köpt. Det måste till ett auktionshus i spelet, och ett menysystem för att sälja och köpa saker mellan spelare. Och gärna ett slags lobbysystem för att träffa folk. Kanske via Home för oss PS3-spelare.

Well, nu väntar jag in nästa uppdatering med General Knoxxx. Högre levels, mer fordon, mer vapen, mer mer mer!!! Måste klara av min andra playthrough snart. Level 50, här kommer jag.

HQ