Svenska
Lego Star Wars: The Complete Saga (Wii)

Lego Star Wars: The Complete Saga (Wii)

Skrivet av Enemtee den 20 januari 2008 kl 00:25

Jag har sen innan kört ett demo på Lego Star Wars till 360, då för ett år sen när jag hade en sådan. Och jag gillade det riktigt mycket redan då bara som demo.

Nu med Wii så har jag suktat efter något lättsamt actionspel som håller ett tag. Och jag tror nog just Lego Star Wars: The Complete Saga var rätt val för min del. Mycket innehåll, mycket action, bra flyt, inte alltför mycket tänka, lite smått plattformshoppande men inte mycket mer sådant. Roligt att samla pengar för att köpa nytt innehåll till spelet. Och att man kan köra co-op, det kommer göra spelet roligt i längden.

Förut var ju Lego Star Wars uppdelat i två spel, men nu har Lucasarts och studion som gjort spelet, tryckt ihop båda spelen på en skiva. Varför dom inte gjorde det från början förstår jag inte. Nu känns spelet långt mer komplett skulle jag tro.

Schysst att man inte måste svinga kontrollen, utan att man kan använda knappar när man känner för det. Jag gör lite bådeoch :)

Rekommenderar det varmt för Wii, men även till de som har PS3 och 360, kan inte skilja sig så mycket. Vad jag förstått så har PS3 och 360-versionerna ett snäpp skarpare grafik och några onlinefunktioner. Men Wii-versionens grafik är inte så pjåkig alls, fullt funktionell, och snygg ibland me, hehe :) Så snygga ett par Legobitar kan bli iaf :)

HQ