Svenska
Blog
Youtube and me

Youtube and me

Skrivet av Fyghar den 8 mars 2016 kl 21:05

Youtube är något jag, till och från, har sysslat med under några års tid, beroende på tid, pengar och intresse till att skapa videos och sedan ladda upp dem. I början, under 2012, så var det endast League of Legends ihop med vänner, vi satt och pratade med varandra över Skype och diskuterade strategier för hur vi skulle vinna matchen, eller så blev det mycket skämt om olika saker. Det är riktigt underhållande att titta på gamla videoklipp för att höra (och se) hur det gick till på "den gamla goda tiden".

Jag har aldrig vart bra på youtube, och jag håller inte på med det för att tjäna pengar på det (men visst vore det trevligt?) utan det är endast för skojs skull som jag sitter och spelar in när jag spelar olika spel, och om det inte är för mina tittares skull, så är det för my future self.
Men jag vill vara åtminstone hyfsad på youtube, problemet med det är att det kräver pengar jag inte riktigt har ännu för att kunna investera i bättre hård- och mjukvara.

Min senaste gameplay-serie var Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4, och det är faktiskt min första, kompletta gameplay på min kanal. Tråkigt nog så försvann mikrofonen till mitt headset när jag började med serien, och jag lyckades inte hitta den, så kunde inte sitta och kommentera videon, som jag faktiskt har gjort med i stort sett varje video hitills. Jag tror att jag får vända upp och ner på lägenheten så att jag kan hitta den!

Jag ser allt fler bland bloggarna här på GR som börjar marknadsföra att de har youtube-kanaler. Mest tydlig (för mig) är nog ändå Straholic, han har inte så många videos än, men jag tror att han kommer lyckas väl! Särskilt med tanke på hans marknadsföring, den är riktigt bra! Keep up the good work!

Jag tänker inte länka till min kanal här i bloggen, den är dock rätt enkel och hitta om man bara tänker lite. Men jag tänker försöka satsa på den nu så länge jag orkar, men jag har ingen aning om hur länge det kommer bli. Förhoppningsvis blir det bättre av att jag sätter upp delmål som ökar inspelningsglädjen samt kvalitén för tittarna.

Det var allt jag tänkte skriva om idag, så....

Game on!

HQ