Svenska
Blog

Vilka Switch-spel äger du?

Skrivet av Görta den 29 juni 2017 kl 02:17

Jag ligger här i sängen och känner mig lite tom inombords. Klockan är nästan två på natten på en vardagskväll, jag borde ha lagt mig för flera timmar sedan, men så har det inte sett ut under de senaste dygnen. Jag har nämligen äntligen fått tid att ägna mig ordentligt åt min kära Nintendo Switch, och därmed köpt på mig ett par mysiga lir. Och nu, när jag skurit upp den sista bossen i Specter of Torment, tänkte jag dels tjöta lite om de lir jag samlat på mig, dels be er på Gamereactor om några små tips. So here we go...

Shovel Knight: Specter of Torment

Jag fullkomligt älskade Shovel Knight när det kom till 3DS, men föll inte lika pladask för gratisexpansionen Plague of Shadows. Specter of Torment lös dock med precis samma briljans som grundspelet med snudd på perfekt bandesign, kontroll och unika idéer. Fyra och en halv timme tog det för mig att ta mig igenom det, och det var värt varenda en av de hundra kronorna jag fick punga ut, och mer därtill. Rekommenderas starkt.

Arms

Köpte mot bättre vetande Arms igår kväll, och blev snabbt besviken. Det kändes klumpigt, enformigt och inte alls som min typ av spel. Men efter några timmars envist spelande, mest för att ursäkta min ogenomtänkta investering, så klickade det. Ninjanissen Ninjaro blev räddningen, och nu känner jag att jag äntligen börjar hitta en rytm som funkar. Jag är fortfarande värdelös, men det ska det snart bli ändring på.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

45 timmar har jag enligt mitt Switch spenderat i den senaste inkarnaktionen av Hyrule, och jag känner nog att jag börjar längta därifrån. Ett enormt, välfyllt spel som underhöll mig under lång tid, men halvvägs in i min tredje Dungeon så orkade jag bara inte mer. Mitt liv har inte plats för ett sådant fritt spel som Zelda, och det kommer nog dröja länge innan jag plockar upp det igen.

Snipperclips

Känns som ett jättekul spel. Synd att sambon aldrig vill köra det.

Snake Pass

Köpte det på rea igår (den håller fortfarande på, hett tips), och det verkar riktigt mysigt. Bara spelat en bana hittills, och har kommit fram till att jag suger på att vara orm. Tror inte jag kommer spela det särskilt mycket innan jag tröttnat på Arms dock, men under långa tågresor så kommer det nog passa fint.

Nu väntar jag in Mario vs Rabbids, som jag tycker ser grymt kul ut. Switch klättrar stadigt på min favoritlista när det gäller konsoler, det är verkligen en trevlig maskin, men som det är nu så vet jag inte om det finns så många fler släppta spel att hänga i granen. Har du något tips på någon guldklimp jag missat? Tar gärna emot tips. :)

HQ