LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog
      Resa med bebis

      Resa med bebis

      Skrivet av Habbuten den 29 januari 2018 kl 14:35

      Det kräver logistik och planering på en helt ny nivå än på tidigare gjorda resor.

      Alltid när man är ute på diverse äventyr (oavsett längd och destination) så är det mycket man ska ha med sig och risken för att glömma att ta med sig något vitalt är alltid överhängande. När det gäller att resa med barn så krävs det en planering som heter duga. Det kan kosta en hel del extra om man måste köpa/hyra på plats.

      Vårt äventyr den här gången gick upp till Kiruna, där jag har släkt. På grund av avståndet träffar man inte släkten däruppe så ofta så det var roligt att komma upp igen. Men vi råkade visst tajma in den veckan där det var som kallast, mellan 20-28 minusgrader, och när till och med lokalbefolkningen tycker att det är kallt då är det kallt helt enkelt.Jag tror vi frös näshåren av oss några gånger.

      I vilket fall som helst så hade vi det rätt bra ändå. Det blev inte riktigt som planerat då det var strul med bland annat vilka datum vi skulle resa och lite annat men allt löste sig fint i slutändan. Vi fick låna min kusins gamla barnvagn och min morbror hyrde en bilbarnstol så vi slapp ta med det också, väldigt smidigt.

      Aurora fick under den här veckan vi var borta uppleva en hel del saker för första gången som till exempel:

      *första flygturen
      *första hotellvistelsen
      *första spa upplevelsen
      *första besöket på ishotellet i Jukkasjärvi
      *och ja, första riktiga kylan och snö


      På hemresedagen fyllde dessutom vår lilla älskling 8 månader. En världsvan liten tös. För att summera resan så gick det över förväntan och jag ser fram emot fler kommande äventyr med min lilla familj. Vad är ditt bästa reseminne/berättelse?

      HQ