Svenska
Blog
Sommar, sol och familjemys

Sommar, sol och familjemys

Skrivet av Habbuten den 19 juni 2019 kl 12:26

Det är lustigt hur fort tiden kan gå. Jag har tänkt och blogga vid ett flertal tillfällen men har antingen tappat inspirationen, inte haft något kul att skriva om eller så var det tiden som inte riktigt fanns till.

Men här kommer (iallafall för mig) en efterlängtad blogg. Och vi kan ju konstatera att det har hänt en del sen sist jag skrev. Eller framförallt en stor grej: vi ska ha barn igen, yeay. Lyckan är total över att få utöka familjen med ytterligare en kär liten familjemedlem som är beräknad att se dagens ljus efter sommaren.

Att vara gravid igen är väl också en del av orsaken till varför bloggen har lyst med sin frånvaro. Så bli därför inte förvånade om nästa inlägg handlar om min förlossningsberättelse. Nu under sommaren får jag se vad som hinns med och om inspirationen finns. Fokuset de kommande månaderna kommer nämligen vara att spendera tiden med familjen, göra diverse dagsutflykter och bara ta dagarna som de kommer. Jag har många inplanerade besök hos barnmorskan så någon längre resa lär det inte bli.

När sommaren är slut ska Aurora börja en ny förskola som ligger närmare hemmet och kort därefter är jag föräldraledig igen. Kan inte med ord beskriva lyckan och kärleken över att få utöka familjen. I september ska både mor- och farföräldrar ut och resa men vi hoppas alla på att bebis hinner komma innan. Så ser planen ut iallafall. Sen kan bebisen i magen tycka något annat.

Önskar er alla en härlig sommar ifall det inte blir något mer inlägg här på ett tag. Skriv gärna lite kortfattat era planer inför sommaren. Kan ge lite inspiration inför vad man kan hitta på nästa år.

HQ